John Travolta szívszorító fotót posztolt elhunyt feleségéről: szülinapján emlékezett meg róla
Kelly Preston október 13-án lett volna 58 éves.

john-travolta-kelly-preston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta és Kelly Preston Hollywood álompárja voltak, 1989-ben ismerkedtek meg egymással, de hivatalosan 1990-ben kezdtek járni egymással, egy évvel később össze is kötötték az életüket.

Három gyerekük született: Jett 1992-ben, Ella 2000-ben, Benjamin 2010-ben. Sajnos legidősebb gyermeküket 2009-ben örökre elveszítették. A nehézségeik ellenére szép életet éltek, sajnos a színésznőnél két évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak, hiába vette fel a harcot a betegséggel, sajnos legyőzte a gyilkos kór. 2020. július 12-én hunyt el, 57 éves volt.

John Travolta így emlékezett meg feleségéről

Kelly Preston október 13-án ünnepelte volna 58. születésnapját, ennek alkalmából John Travolta egy szívszorító posztot tett közzé Instagram-oldalán. Szülei és az ő esküvői képüket egymás mellé tette, a két felvétel alá az alábbi sorokat írta: "Boldog szülinapot, édesem! Megtaláltam anyukám és apukám esküvői képét. Jó érzés látni az ő fotójukat a miénk mellett. Szeretlek, John" - írta.

Ella Travolta is posztolt édesanyja szülinapja alkalmából, ő egy régi, közös képüket tette ki közösségi oldalára. A mosolygós Kelly pont az ölében tartotta a pár éves kislányát.

Mind a ketten sok kedves és szép üzenetet kaptak rajongóiktól, többen kifejezték részvétüket, illetve megfogalmazták, hogy remélik, a nehézségek ellenére jól van mindenki a családban. Más biztató üzenetekkel próbálja bennük tartani a lelket: "most már Kelly a ti őrangyalotok", "egyszer majd a túlvilágon újra találkoztok, és akkor örökké együtt maradtok", "most már az égből figyel le rátok" - fogalmazták.

Fotókon Freddie Mercury élete szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted Freddie Mercury nagy szerelmét, Maryt.

Ezt is szeretjük