John Travolta új külseje döbbenetes - Alig lehet ráismerni az egykori szívtipróra
Teljesen új külsővel tűnt fel az oroszországi Bravo Music Awardson John Travolta.

john-travolta-kopasz-bravo-music-awards-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta a lányok nagy kedvence volt a hetvenes években, amikor Danny Zukót alakította a Grease című musicalben. Imádták a dús, sötét fürtjeit, azonban az évek múlásával a hajtincsei kezdtek megritkulni, amit nagyon nehezen viselt, ezért évekig parókával fedte el a hiányos részeket.

Kopaszra vágatta a haját

Januárban azonban úgy döntött, hogy nem vív tovább szélmalomharcot az idővel, és nem próbál fiatalabbnak tűnni a koránál, ezért az Instagramon egy meglepő fotóval debütált, amin megmutatta, hogy teljesen kopasz lett. A régi külsejéhez képest igazán elképesztő a változás, azonban a rajongóknak nagyon tetszik az új külseje.

"Úgy nézel ki, mint egy akciósztár! Kiköpött Vin Diesel, csak sármosabb", "Nekem bejön ez a kopasz fej, kicsit filmes főgonoszra hasonlít vele. És ki ne szeretné a rosszfiúkat?", "Sokkal jobban nézel ki így, természetesen. Dobd ki a parókákat, ne rejtegesd tovább az igazi valódat. Büszke vagyok rád" - írták neki a lelkes kommentelők a közösségi oldalán.

A People magazinnak ezt nyilatkozta a drasztikus frizuraváltás okáról:

- Az egészet egy hirtelen ötlettől vezérelve csináltam. Szilveszter volt, gondoltam, miért ne csinálnék valami hülyeséget. De aztán mindenkinek nagyon tetszett, úgyhogy úgy döntöttem, így hagyom egy kicsit. Miért is ne. Később majd meglátjuk, hogy érzem magam vele - mondta a lapnak néhány héttel ezelőtt.

Tegnap a vörös szőnyegen is megmutatta az átalakulása eredményét, az oroszországi Bravo Music Awardson tűnt fel. A moszkvai Nagyszínházba a 73 esztendős Helen Mirren kísérte el, aki az est másik díszvendége volt.

Coverfotó ás ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük