Az énekes ciki tinikori fotót posztolt - Most ő lett a legdögösebb férfi sztár
John Legendet választották a legszexibb férfi sztárnak, kínos tinikori fotóval reagált rá.

john-legend-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People magazin minden évben megválasztja a legszexibb férfi sztárt, sok híresség megkapta ezt a kitüntetést, például Tom Cruise, Brad Pitt, Bradley Cooper, Johnny Depp, George Clooney vagy éppen Richard Gere. Tavaly Idris Elba színész lett a legdögösebb, idén viszont a népszerű énekesre, John Legendre esett a választás. Az énekes nem mindennapi módon köszönte meg a magazinnak, hogy őt gondolták a legsármosabbnak ebben az évben.

John Legend ciki tinikori fotója

A decemberben 41. születésnapját ünneplő sztár Instagram-oldalára egy olyan felvételt posztolt, aminek bal oldalán a tavalyi választott, Idris Elba, jobb oldalán pedig ő maga látható tinédzser korában. Az alábbi szöveget fűzte a poszthoz: "Az 1995-ben élő John nagyon meg lenne hökkenve, ha tudná, hogy Idris Elbát követve 2019-ben ő lesz a legszexibb férfi. Nos, a 2019-ben élő John is ugyanúgy ledöbbent, de azért köszönöm szépen, People magazin, hogy szexinek láttok engem. Elfogadom a dicséretet."

Több rajongója is jót nevetett a bejegyzésén. Sokan megdicsérték, hogy mennyire sokat változott az előnyére, de többeknek már a kamaszkori John Legend is tetszett, és szerintük semmi ciki nincs abban a retró fotóban. A People magazinnak elmondta, hogy elég fura kamasznak érezte magát, egyáltalán nem volt önbizalma, ellenben nagyon jó tanuló volt.

- Volt egy kínos korszakom. Két évvel voltam fiatalabb az osztálytársaimnál, szóval, amikor bekerültem középiskolába, mindenki már 14 körül volt, én pedig voltam 12. Amikor pedig egyetemre mentem, mindenki 18 volt már, én viszont csak 16. Éretlenebb és visszahúzódóbb voltam.

- Azt hiszem, az évek elteltével egyre jobban érzed magad a bőrödben. Tinédzserként és a húszas éveid elején még azon gondolkodsz, ki is vagy te, miképpen mutasd meg önmagad a külvilágnak, végül, azt hiszem, hogy egyre gyorsabban kibékülsz magaddal. Én például pontosan tudom, ki is vagyok, az érettség sokat segít ezen a téren - fogalmazta.

Így festett Richard Gere fiatalon

Felismered Richard Gere-t a fiatalkori fotóin?

Ezt is szeretjük