Jóképű és dögös pasivá érett Joey Lawrence

Joey Lawrence már hatévesen szerepelt a tévében, de a közönség főként a Blossom című tinisorozatból emlékezhet rá.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joey Lawrence kétségtelenül jó pasi. Ám a neve valószínűleg nem sokaknak cseng ismerősen.

Pedig már hatévesen játszott a Gimme a Break! szitkomban, sőt, tinisztárként egykor a magyar televízió műsorán is lehetett látni a fiatalembert! Igaz, akkor még amolyan kilencvenes évekbeli rosszfiú-lobonccal, a Blossom című sorozatban, melyet 1991 és 1995 között forgattak.

Ismét sorozatot forgat

Bár szerepe szerint nem volt valami észlény, azért a csajok rajongtak érte, köszönhetően csinos kis pofijának, ami az idők során igencsak férfiassá érett. Kopasz fejjel pedig, valljuk be, kifejezetten sármos. Persze ez azért nem elég ahhoz, hogy jó színész lehessen valaki, de B-kategóriás filmszerepekhez mindig hozzájuthat.

Így van ez a ma már 33 éves sztárral is, akinek - ha az Oscar közelébe nem is kerül soha - sikerült megtennie a nagy ugrást a cuki tiniszerepekből a felnőttesebb alkotásokba.

Sőt, 2000-ben még egy igazi horrormoziba is bekerült - Rémségek könyve 2 - A végső vágás - , ahol nem mással, mint a Doktor House-ból ismert bájos Jennifer Morrisonnal játszhatott együtt.

A legfrissebb hírek szerint pedig valamikor 2010 folyamán egy, az ABC csatornán induló, egyelőre tízrészes minisorozat, a Melissa & Joey kedvéért egy másik népszerű egykori tinisztárral, Melissa Joan Harttal - ő volt Sabrina, a tiniboszorkány - áll össze.

Második feleség, második baba

Joey Lawrence egyébként, ahogy az a gyereksztároknál gyakorta előfordul, már 28 évesen elvált embernek számított. Végül 2005-ben vette el azt a lányt, akivel állítólag 13 évvel azelőtt, még tinédzserként találkozott a floridai Disney Worldben. Chandie Yawn-Nelsonnal azóta már van egy három és fél éves kisfiuk, és idén tavaszra várják a kistestvért, aki valószínűleg kislány lesz, és a különleges Liberty Grace nevet kapja majd.

Amikor pedig éppen nem forgat vagy babázik, a sztár zenei karrierjét is egyengeti. Debütáló albuma még karrierje csúcsán, 1993-ban jelent meg, majd négy évvel később jött ki a Soulmates című lemez.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ám állítólag jelenleg harmadik korongján dolgozik, amire balladákat szeretne felénekelni.

Ezt is szeretjük