A fotó, ami bejárta a világot: így bámulta a színész kolléganője hátsóját

Éppen egy éve jött össze Sofia Vergara a párjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most szombaton tartották meg 101. alkalommal a Fehér Házi Tudósítók Szövetségének idei jótékonysági vacsoráját, melyen az elmúlt évekhez hasonlóan rengeteg sztár tette tiszteletét, Jane Fondától Bradley Cooperig.

Ennek kapcsán került elő az a történet, hogy Joe Manganiello éppen egy évvel ezelőtt, ezen a rendezvényen nézte ki magának Sofia Vergarát - szó szerint.

A gálavacsorát követő fotók egyikén ugyanis világosan látszik, ahogy meredten bámulja csinos kolléganője hátsóját.

Itt kezdődött minden

A kép persze be is járta az internetet, és sokan már ott rebesgették, nem ártatlan elmerengés volt az.

A dolog pikantériája, hogy a színésznő a barátjával, Nick Loebbel érkezett a partira, ám mind vele, mind Manganiellóval készült róla közös fotó.

Aztán nem sokkal a gálavacsorát követően Vergara szakított, és összejött Manganiellóval, sőt, azóta már el is jegyezték egymást.

Mint a 42 éves színésznő később Meredith Vieira beszélgetős műsorában felidézte, ő nem is tudott a fotóról mindaddig, míg el nem kezdtek randizni.

- Valaki egyszer csak elküldte nekem a képet, én meg persze rá is kérdeztem Joe-nál, aki nem is tagadta a dolgot - emlékezett vissza.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük