Fotók! Amit ez a pasi művelt a testével, az elképesztő! Alig fogsz hinni a szemednek

Joe Manganiello átalakulása sokakat motiválhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokaknál elhangzik indokként-kifogásként, hogy hiába próbálkoznak külsőleg megújulni és fittebbek lenni, egyszerűen alkatilag nem alkalmasak, hogy kellőképpen le tudjanak fogyni, vagy látványos mennyiségű izmot pakoljanak magukra, és olyanok legyenek, mint a címlapok sztárjai.

Ám Joe Manganiello az élő példa rá, hogy akarattal és kitartással tényleg bárki átalakíthatja a testét cingárból szívdöglesztővé. Elég csak megnézni a True Blood sztárjának tinikori fotóját, amit még korábban ő maga töltött fel a Twitterjére Evolution, azaz fejlődés címkével.

A diákként még a legkevésbé sem szívtipró külsővel rendelkező színész a húszas éveiben még alkoholizmussal is küldött, de aztán úgy döntött, ideje kézbe vennie a saját sorsát.

Lerakta az italt, és kőkemény edzésbe kezdett - az eredmény pedig önmagáért beszél, nem véletlenül kérte most fel a Men's Health, hogy a szeptemberi számukhoz - mely mától kapható - álljon modellt. A 37 éves színész örömmel tett eleget a felkérésnek, és büszkén pózolt a magazinnak, továbbá elárulta azt is, mi a titka bámulatos átalakulásának. Sőt, arról is kifejtette a véleményét, miért különleges ő a többi színész között.

- Csak elnézem a kollégáimat a különféle magazinok borítóján, és rögtön látom, ki az, akit szétretusáltak, vagy éppen télikabátot visel, hogy ne látszódjon a teste. Az is nyilvánvaló, ki az, aki nem edz, vagy két doboz cigarettát szív el egy nap, és hullarészegre issza magát hétvégente. Így aztán az, hogy címlapon pózol, csak egy illúzió, semmi más, ami számomra abszurdum. Én sportos vagyok és egészségesen élek, nekem nincs szükségem Photoshopra. Azt hiszem, a színészek világában unikumnak számítok - nyilatkozta.

A színész egyébként jelenleg foglalt: Sofia Vergara színésznővel alkotnak egy párt, akivel májusban találkozott a Fehér Ház szokásos díszvacsoráján. A dolog pikantériája, hogy a színésznő még a vőlegényével, Nick Loebbel vett részt a rendezvényen - majd nem sokkal később szakítottak, és az is kiderült, hogy Joe Manganiellóval jött össze.

Nézz meg még több sztárt a címlapon!

Sokféle okból lehet levetkőzni a címlapon, összeválogattunk néhány emlékezetes magazinborítót, nézd meg, ki hogyan pucérkodott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük