Mindenki szeme láttára csókolózott barátnőjével Jodie Marsh
A glamour modell és fodrásza az utóbbi időben a jelek szerint nagyon összemelegedtek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem telik el egyetlen hónap sem anélkül, hogy Jodie Marsh ne hívná fel magára valamilyen úton-módon a figyelmet. Anglia egyik legidegesítőbb celebje ugyanis minden alkalmat megragad arra, hogy a pucérkodáson túl más helyzetekben is a figyelem középpontjába kerüljön.


A 29 éves glamour modell az egyik legismertebb a szakmájában, aki ezekkel a megmozdulásaival megállás nélkül csinál magából hülyét, és még élvezi is. Ezúttal az egyik legbiztosabb trükköt vetette be, hogy megint a címlapokra kerüljön.

Nina nevű fodrászbarátnőjével ugyanis meglehetősen összemelegedtek és együtt vetették bele magukat a sűrű londoni éjszakába.

A műsor részeként ölelkezve és összeborulva parádéztak az utcán, a taxiban pedig forró nyelves csókot váltottak a kamerák kereszttüzében!

Sokak szerint csak kamu ez a románc

Az ingyenes leszbikus show-ról azonban lehetetlen eldönteni, hogy csak a lesifotósok kedvéért csinálták-e vagy valóban igazi – erotikus töltetű - vonzalom alakult ki kettejük között. Mi a korábbi hasonlóan gyanús esetek ismeretében az előbbire tippelünk.

Amikor azonban a Star magazin újságírója rákérdezett arra, hogy szexuális orientációját milyennek nevezné, Marsh csak annyit válaszolt, hogyha választania kellene, azt mondaná, biszexuális. Hogy hihetünk-e neki, az majd a jövőben kiderül, ha netán tényleg komolyra fordul kapcsolatuk.

Jodie Marsh a meztelenkedés mellett az utóbbi egy-két évben számos angol valóságshow-ban szerepelt, melyek közül a legbotrányosabb saját műsora volt, amiben férjet keresett magának. Végül persze kiderült, hogy az egész csak kamu volt, és a nézettség növelése érdekében még a nézők félrevezetésétől sem riadt vissza.

Ezt is szeretjük