Friss fotón a Jóbarátok sztárjai - A ritka, közös képet Courteney Cox posztolta
Jennifer Aniston, Matt LeBlanc és Courteney Cox szerepel a képen.

jobaratok-talalkozo-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

25 éve került adásba az ikonikus Jóbarátok sorozat, mely megteremtette a sitcom műfaját. A szereplőket máig mindenki ismeri: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler mintha a való életben is a baráti körünk tagjai lennének.

Újra találkoztak a főszereplők

A legtöbben még mindig aktívan színészkednek, a legnépszerűbb szereplő a mai napig Jennifer Aniston - aki Rachelt személyesítette meg a szériában -, aki olyan nagy filmekben szerepelt, mint a Marley meg én, a Förtelmes főnökök vagy a Családi üzelmek. A többiek sem unatkoztak: Monica, azaz Courteney Cox a Sikoly-filmekben tűnt fel, Joey saját sorozatot kapott, majd a Top Gear műsorvezetője lett, Ross, vagyis David Schwimmer pedig az American Crime Story O. J. Simpson-os évadában Robert Kardashiant játszotta el, amiért még Emmy-díjra is jelölték.

A Chandlert alakító Matthew Perry és mindenki kedvenc Büdös macská-s énekesnője, Phoebe, azaz Lisa Kudrow kicsit kilógnak a sorból, hiszen mindketten eléggé eltűntek a reflektorfényből a sikersorozat óta, csak egy-egy széria mellékszerepében tűntek fel. A szereplők ennek ellenére tartják egymással a kapcsolatot, a lányok a mai napig gyakran összegyűlnek egy kis csevegésre. Legutóbb Courteney Cox szülinapján töltöttek együtt egy csajos hétvégét.

A különböző időbeosztások miatt sajnos nehézkes összehozni egy találkozót, de mindig nagyon örülnek, amikor mégis sikerül legalább páran összefutniuk. Most Courteney Cox és Jennifer Aniston állandó párosához csatlakozott Matt LeBlanc is, aki láthatóan nagyon örült az összejövetelnek. "Ritka este, de nagyon szeretem" - írta Monica megformálója az általa posztolt, közös fotó alá.

A rajongók nagyon megörültek a képnek, mely már több mint kétmillió lájkot kapott, és csak úgy özönlenek alá a hozzászólások: "Úgy tetszik, hogy mindenki olyan nyugodt és kisimult - látszik, hogy jól érzitek magatokat együtt", "Jaj, már 25 év eltelt, mikor lesz Jóbarátok nagyfilm? Légyszi, légyszi, hozzátok össze", "Hogy én hogy imádlak titeket, srácok! Jó együtt látni titeket - még ha csak a csapat fele gyűlt is össze" - írták Courteney Cox követői.

Ez volt Jennifer Aniston munkája a Jóbarátok előtt

A sorozat meghozta neki a világsikert, előtte azonban érdekes munkái voltak. Nézd meg, mit gyűlölt a legjobban!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük