Jennifer Aniston munkája ez volt a Jóbarátok előtt - Meglepő, mivel kereste a kenyerét
Több állása is volt, mire végre sikerült befutnia.

jennifer-aniston-munkak-fiatalon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston korunk egyik legismertebb arca, aki a Jóbarátok sorozat szereplői közül a legnagyobb karriert tudta befutni. Olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Jóravaló feleség, A Minden6ó, a Marley meg én, a Kellékfeleség, a Förtelmes főnökök vagy a Dumplin' - Így kerek az élet.

Ilyen alkalmi munkákból élt Jennifer Aniston

Mielőtt azonban mindenki kedvenc Rachel Greenjét alakíthatta volna, ahogy mindenki más, úgy ő is átesett pár nem éppen álommunkán. Az Instyle magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy milyen állásokkal kezdődött az élete a munka világában - volt egy olyan, amit különösen nem szívelt.

- 25 éves voltam, amikor képernyőre került a Jóbarátok. Akkorra már sok mindenen túl voltam. Rég elköltöztem otthonról. Mielőtt befutott színésznő lettem volna, alkalmi munkákból tartottam el magam. Hat sikertelen sorozatban szerepeltem, amik még a második részt sem élték meg a tévéképernyőn.

Úgyhogy pincérnőként dolgoztam New Yorkban, hogy valamiből fussa a rezsire. Voltam telemarketinges is, részvényeket árultam a Pocono cégnél, de baromi rosszul csináltam, semmit sem adtam el. Szörnyen végeztem a munkámat, de nem értettem: miért mindig vacsoraidőben kell zaklatni az embereket a hívásainkkal? Ez volt magasan a legrosszabb munkám.

Előtte voltam amatőr fodrász is, 10 dollárért - átszámítva 3 ezer forintért - vágtam hajat a gimiben. Apámét is én vágtam, aki színész volt, az Ármány és szenvedély szappanoperában szerepelt. Nagyon büszke voltam, hogy a kreációm bekerült a tévébe - később bevallotta, hogy egy tényleges fodrász a háttérben azért megigazította a művem - mesélte nevetve.

Így nézett ki a középiskolás éveiben

Meglepődnél, hogy festett a tini Jennifer - frizuráját elnézve mi nem biztos, hogy rábíztuk volna magunkat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük