Megdöbbentő: 700-nál is több plasztikai műtétet hajtottak végre a műsorvezetőn?
Joan Rivers ezt nyilatkozta a Daily Telegpraph-nak korábban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers a magyar embernek leginkább a plasztikai műtétei miatt marad meg az emlékezetében - pedig szeptember 4-én bekövetkezett halála kapcsán az is kiderült, hogy kivételes volt a viszonya egyetlen lányával, Melissával.

Persze nem volt mindig tökéletes a viszonyuk: Melissa apja, Edgar Rosenberg 1987-ben öngyilkosságot követett el, nem sokkal azután, hogy Joan Rivers bejelentette, elválik a férfitól.

Jóban lettek

Lánya őt okolta a történtekért, és ahogy egy interjúban később elmondta, nem akart az anyja problémáival foglalkozni, úgy vélte, elég neki a sajátja.

Nem sokkal később azonban egy olyan férfival került kapcsolatba, aki bántalmazta - és ekkor csak az anyjára számíthatott, aki mellé állt.

Innentől datálódott a jó viszonyuk, mely az utóbbi években még szorosabbá vált. Joan Rivers a lányához költözött, akinek házában az In Bed with Joan internetes beszélgetős műsor felvételei is zajlottak.

Ráadásul így a műsorvezető közel tudott kerülni 13 éves unokájához is, Melissa fiához, Cooperhez. A Joan & Melissa show nézői - néhány évig közös valóságshow-ban szerepeltek - 2012-ben maguk is láthatták, milyen szoros kötelék van anya és lánya között.

Plasztikafüggő volt, nem tagadta

- Ha bármi történik velem, azt kell mondjam, szép életem volt. Ha ma meghalok, senki nem mondhatja, hogy túl korán haltam meg. Te egy nagyszerű ember vagy, Cooper is rendben lesz... nagyszerű életem volt, tényleg nagyszerű! Örülök, hogy ezt az utat közösen tettük meg - mondta az adásban, egy újabb plasztikai beavatkozás előtt.

Joan Rivers maga is beismerte, hogy plasztikafüggő, számtalanszor kifigurázta magát - a Daily Telepgraph-nak 2012-ben egyenesen azt mesélte, 739 műtéten van túl.

- Minden hétvégén elmegyek, és csináltatok magamon valamit, a tizedik meg ingyen van. Ez nálam olyan, mint a kávé, kell, hogy jól induljon a nap - nyilatkozta.

Ha a szám talán túlzás is, tény, hogy rengeteg beavatkozása volt, és ezt a függőségét akkor sem tudta feladni, amikor a lánya kérte rá. Egy orrműtéttel kezdődött az egész, de megoperáltatott magán szinte mindent.

- Azt hiszem, annyi műanyagot toltak már belém, hogy halálom után felajánlom a testem a Tupperwarénak - mondta egy ízben.

Az Emmy furcsa ruhái

Joan Rivers különös ruhákban tudott megjelenni, de nem ő volt az egyetlen, aki feltűnést keltett az Emmyn.

Ezt is szeretjük