Bemutatta ikreit Jennifer Lopez
Egy hónappal születésük után végre bemutatta J-Lo kisbabáit: a két csöppség első képeit csillagászati összegért közölhette a People!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A február 22-én született Max és Emme első fotóját címlapon hozhatta az amerikai magazin, miután kipengetett érte 6 millió dollárt, azaz átszámítva 1,5 milliárd forintot! Persze volt mit pótolnia, lévén a szüléssel kapcsolatos kiadások, majd a gyerekszobák berendezése 1,4 millió dollárt emésztettek fel!


Az exkluzív interjúra Jennifer és Marc Anthony beengedték Long Island-i villájukba Peter Castrot, a People újságíróját, akivel J-Lo megosztotta, miként tudta meg a terhesség hírét.

Nem akarta elhinni a teszt eredményét

- A teszt pozitívat mutatott, de a korábbi rossz tapasztalatai miatt nem mert még hinni az eredménynek. Megkérte az egyik asszisztensét, hogy ugorjon ki még két tesztért. Azok is azt mutatták, hogy várandós. Még mindig nem akarta elhinni. Végül a férjének, Marcnak kellett meggyőznie, hogy tényleg csalhatatlan bizonyítékot lát, és ekkor mindketten elkezdtek sírni – mesélte Castro.

A terhessége alatt 20-23 kilót magára szedő Lopez mindent megtesz azért, hogy jó formában legyen, de nem szeretne rögtön radikális diétába kezdeni, hogy visszanyerje régi alakját.

- Nem akarja elsietni, nem akar megfelelni mások elvárásának. Sokat leadott, de nem sieti el a dolgot. Élvezi az anyaságot, és most mindenekfelett erre koncentrál – mondta az újságíró.

Az énekesnő egyelőre gondolni sem akar arra, hogy visszatérjen a stúdióba, de a filmforgatásokba már hamarabb belevetné magát: a pletykák szerint Mike Myers oldalán bukkanna fel az Austin Powers 4-ben, májusban pedig már a kamerák elé áll a Love and Other Impossible című dráma munkálatain. J-Lo persze állítja, a karrierje most teljesen másodlagos:

- Nyerhetsz Oscart, nyerhetsz Golden Globe-ot, és nyilván ha elég ambiciózus vagy, mindkét díj nagy álom.

De egyik sem fogható ahhoz, amikor gyermekeid vannak. A babák egész más perspektívába helyezik az egész életedet – mondta a latin díva.

Ezt is szeretjük