Friss fotón Jim Carrey - Gyönyörű énekesnő karjában fotózták le
Jim Carrey külseje végre újra a régi: egy Ariana Grandével közös fotón mutatta meg magát.

jim-carrey-ariana-grande-kozos-kep-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jim Carrey az exbarátnője halála után súlyos depresszióba esett, ugyanis Cathriona White családja őt vádolta, amiért a lány öngyilkos lett néhány hónappal a szakításuk után. Még bíróságra is vitték az ügyet, a sminkmester ugyanis a tőle ellopott gyógyszerekkel vetett véget az életének, azonban hivatalosan is ártatlannak ítélték.

Így néz ki ma Jim Carrey

A komikus színész akkoriban nagyon elhagyta magát, hosszú hajat és még hosszabb szakállat növesztett, és rendesen le is fogyott a stressznek köszönhetően. A rajongók nagyon féltették, hiszen teljesen eltűnt a radarról, két évig egyáltalán nem is állt kamerák elé. Otthon festegetett, főként politikai célzatú karikatúrákat, melyeknek legtöbbször a Donald Trump iránti megvetése volt a témája.

Aztán jött a Kidding - Most nevess! című sorozat, melynek csodák csodájára elvállalta a főszerepét, ugyanis állítása szerint nagyon azonosulni tudott a karakterrel. A széria egy Jeff Piccirillo nevű bábosról szól, aki egy roppant sikeres és népszerű gyerekműsort vezet a televízióban, Mr. Pickles néven. Mindenki imádja a mosolygós Mr. Picklest, azonban csak kevesen tudják, hogy a sztár a fia halálát próbálja feldolgozni. Az pedig, hogy a kamerák előtt folyton mosolyognia kell, és meg kell játszania magát, szép lassan az őrületbe kergeti.

A széria kedvéért a szakállát ugyan le kellett borotválnia, de a hosszabb haj maradt - a rajongók nem kis bánatára. Úgy tűnik azonban, hogy végre ismét a régi fényében tündökölt, és ezt nem is akárhogy mutatta meg: egy Ariana Grandével közös képen tűnt fel, ugyanis - mint kiderült - az énekesnő kapott egy kisebb szerepet a sztár sorozatában.

A Grammy-díjas sztár ezekkel a szavakkal posztolta a közös képet: "Nincsenek szavak. Folyamatosan bámulom a képernyőmet, és nem is hiszem el, hogy ez megtörtént. Annyira hálás vagyok ezért a különleges élményért, hiszen az egyik legnagyobb idolommal dolgozhattam együtt, akit már azelőtt imádtam, hogy megtanultam volna szavakkal kifejezni azt. És rájönni, hogy ez az ember élőben még csodálatosabb, melegszívűbb és nagylelkűbb, mint azt valaha hitted, kész őrület.

Volt szerencsém egy picike szerepet kapni ebben a vicces és megható sorozatban, a Kidding - Most nevess! következő évadában. Kész álom! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, Jim és Dave, hogy a műsor része lehettem. Annyi mindent mondanék még, de nem tudom kifejezni az örömömet" - írta az Instagram-oldalán.

A képhez Ariana édesanyja, Joan Grande is hozzászólt, aki csak megerősíteni tudta lánya szavait:

- Annyira meghatódtam ettől a fotótól, nemcsak azért, mert lehetőséged nyílt együtt dolgozni az egyik legkedvesebb példaképeddel, hanem azért is, mert olyan gyönyörűségeset alkottatok együtt. Sokkal szebb lett, mint reméltem. Mindjárt megint elsírom magam - írta az édesanyja a poszt alá.

Ő Jim Carrey új kedvese

A Golden Globe-gálán jelent meg először együtt Jim Carrey és új párja, akit éppen a sorozat forgatásán ismert meg. Nézd meg a közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük