Jessica Simpson smink nélkül is elképesztően gyönyörű
Jessica Simpson a Marie Claire kedvéért vállalta, hogy szépségápolási szerek nélkül fotózzák le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapok során egyre több színésznő vállalta fel természetes külsejét olyan közkedvelt magazinok borítóin, amelyek szinte kivétel nélkül retusálással turbózzák fel címlaphölgyeiket.

A közelmúltban Jessica Simpson állt be a sorba a Marie Claire kedvéért, a lap ugyanis a címlapon közölte a 29 éves amerikai énekes-színésznő fotóját, amelyen a sztár smink nélkül, hétköznapi valójában látható.

A szőke celebmacának - akit nem is olyan régen alaposan meghurcoltak a tengerentúlon, mert felszedett néhány kilót - aggodalomra azonban semmi oka, a Mickey Mouse Club egykori gyereksztárja ugyanis így is elbűvölően néz ki.

Így is igazán gyönyörű

Sőt: megkockázhatnánk azt a kijelentést is, hogy a 2008-ban countryra váltó énekesnő szépségápolási szerek és Photoshop nélkül talán még csinosabb is, mint azután, hogy kezelésbe veszik a sminkesek és a stylistok.

- Nekem nem kell már semmit sem bizonyítanom. Amit mások gondolnak rólam, az nem az én dolgom. Ha olyan hangulatban vagyok, hogy szexinek akarom érezni magam, akkor hosszú hajat szeretnék, de szeretem az ébredés utáni kócos frizurát is - nyilatkozta Simpson.

Saját műsorában a szépség után nyomoz

A tény, hogy Jessica bevállalta a trendekkel ellentétben álló fotózást, talán összefügg azzal, hogy március közepén kezdte el vetíteni a VH1 csatorna a The Price of Beauty című valóságshowját.

A műsorban - mely arra kívánja bátorítani a nőket, hogy érezzék jól magukat a bőrükben - Simpson egyik barátjával utazza körbe a világot, hogy kiderítsék, más kultúrák mit és miért tartanak szépnek.

Egyúttal azt is megmutatják, micsoda sokkoló dolgokat hajlandóak egyes hölgyek megtenni a hőn áhított szépség érdekében.
Ezt is szeretjük