Mitől kerekedik valójában a pocakja? Ez a pletyka járja a terhes színésznőről
Bár az érintett nem erősítette meg a hírt, Hollywoodban azt beszélik, ikreket vár Jessica Simpson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nem is egy, hanem mindjárt két babával bővül Jessica Simpson családja, ugyanis a szőke hírességről azt beszélik, ikrekkel várandós.

Erre sokan a sztár pocakjának méretéből következtetnek, ami napról napra nagyobbnak tűnik a róla készülő fotók alapján.

Hetekig várt a bejelentéssel

A boldog kismama egyelőre csak várandóssága tényét erősítette meg, de ezzel is hetekig várt, így a lapok már gyakorlatilag nyílt titokként írtak arról, hogy vőlegényével, Eric Johnsonnal szülők lesznek.

Jessica Simpson egyébként szokásával ellentétben hihetetlen diszkrécióval kezeli várandósságát, és még legközelebbi barátainak is furcsa lehet, hogy nem kürtölte azonnal világgá a hírt.

Egyesek szerint arra várt, hogy valamelyik neves lap egy vagyont fizet majd neki azért, hogy az exkluzív bejelentést náluk tegye meg.

Mások szerint viszont eleinte az esküvőszervezéssel foglalkozott, hiszen úgy tervezte, még a szülés előtt férjhez megy.

Nem lesz esküvő

Mint arról korábban a Femina is beszámolt, az énekes-színésznő mégsem áll oltár elé vőlegényével: egy barátjuk szerint a pár most minden energiájával a kicsi - vagy kicsik - érkezésére koncentrál.

Emellett valószínű, hogy a hosszú évek óta súlyproblémákkal küzdő Jessica nem nagy pocakkal, hanem élete legjobb formáját hozva akar majd oltár elé állni.

De ahhoz, hogy csúcsformába lendüljön, még a szülés után is hónapokra lesz szüksége.

Ezt is szeretjük