Új csillag Hollywood egén! Túl bevállalós ruhába bújt az ifjú sorozatsztár
Jessica Lowndes még Hollywood kapuit ostromolja, de már pontosan tudja, mitől döglik a légy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Lowndes még egyáltalán nem tartozik az ismert fiatal hollywoodi színésznők közé, és ezzel a ténnyel minden bizonnyal ő is pontosan tisztában van. Nem véletlen tehát, hogy mint sok feltörekvő kortársa, ő is minden elképzelhető trükköt bevet az ismertségi index növelése érdekében.

Ennek pedig az álomgyárban kétségkívül a villantás az egyik legalapvetőbb és leggyakoribb formája. A 22 éves kanadai színésznőt november 16-án az An Evening with Chrysler and Fiat elnevezésű gálán kapták lencsevégre a Los Angeles-i Chrysler Village-ben.

Ügyesen reprezentálta magát

Fiatal kora ellenére Lowndes tökéletesen tisztában van azzal, hogyan is kell reprezentálnia magát a vörös szőnyegen egy leendő sztárnak, akinek megvan az esélye arra, hogy generációjának olyan körülrajongott szexszimbóluma legyen, mint Megan Fox vagy Scarlett Johansson.

A fekete hajú szépség ruhája igazi telitalálat: visszafogott egyszerűsége miatt nem mondhatják irigyen összesúgva a színésznő háta mögött, hogy hivalkodó lenne, netán túlságosan is a kirakatba akarná tenni testi bájait, mégis kihangsúlyozza őket annyira, amennyire kell, sőt, talán egy kicsit jobban is.

Jessica Lowndes 2005-ben kapta meg élete első szerepét, a nevére igazán azonban 2008 óta kezdenek figyelni világszerte, amikor is neki adták Adrianna Tate-Duncan megformálásának lehetőségét a nagy népszerűségnek örvendő 90210 című sorozatban.

Hamar főszereplő lett belőle

Sikerének gyorsaságáról mindent elárul, hogy habár a producerek csak egy kis mellékszerepet szántak neki az első részben, karakterét olyan meggyőzően alakította, hogy néhány hónap alatt a sorozat egyik főszereplőjévé léptették elő.

Jessica mellesleg az énekléssel is kacérkodik, és tegyük hozzá, hogy korántsem reménytelenül. A Beverly Hills 90210 alapjaira újrahúzott szappanoperában ugyanis énekesnőként már több alkalommal bizonyította rátermettségét, igaz, szerződést még nem kötött vele egyik nagyobb lemezkiadó társaság sem.

Lowndes azonban, mint Hollywood ifjú üdvöskéi közül a legtöbben, megállíthatatlannak tűnik: több horrorfilm stáblistájában is feltűnt már a neve, legutóbb például a The Haunting of Molly Hartley című ördögűzős, illetve az Altitude című természetfeletti filmekben láthatták őt a tengerentúlon a nézők.

Az pedig már csakis rajta áll, hogy végül az olyan, tehetségüket kibontakoztatni nem tudó színésznők táborát gyarapítja-e majd, mint Mischa Barton vagy Lindsay Lohan, netán néhány éven belül sikerül befutnia egy igazi áttörést jelentő szerepnek köszönhetően.

Ezt is szeretjük