A hétvégén ismerte el a színésznő, hogy babát vár! Már a 9. hónapban van
Fotót is posztolt férje a babapocakról
Justin Timberlake apa lesz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapokig tartó találgatás után végre kiderült, valóban babát vár Jessica Biel, Justin Timberlake felesége.

A nagy hírt maga a leendő apuka erősítette meg hétvégén, amikor is a 34. születésnapját ünnepelte.

Miközben ugyanis egy üzenetben megköszönte a január 31-én kapott születésnapi jókívánságokat, egyúttal egy félre nem érthető fotót is posztolt párja hatalmas babapocakjáról.

- Köszönöm mindenkinek a szülinapi üzeneteket! Ebben az évben kapom A LEGNAGYSZERŰBB AJÁNDÉKOT, ALIG VÁROM! - írta lelkesen a színész-énekes az Instagramján.

Mellette pedig ott volt egy kedves fotó is, amin éppen felesége hasára ad egy puszit. A fotó azért különleges, mert eddig a sztárpár nem ismerte el, hogy első gyermeküket várják.

Csak az keltett gyanút, hogy a korábban mindig karcsú színésznő laza ruhákat és pocakot takaró felsőket kezdett viselni, ami ősszel már elég feltűnő volt. Ám hiába készült róla néhány igencsak árulkodó lesifotó, a terhességről nem nyilatkoztak.

Még akkor sem, amikor egy-egy ismerősük gratulált nekik valamelyik közösségi oldalon - aztán azok a posztok gyorsan le is kerültek.

Most azonban már nem titkolóznak tovább - és a 32 éves színésznő hasméretéből ítélve alig pár hete lehet hátra a várandósságból.

Dögös sztárapukák

Vannak pasik, akiket csak még szexibbé tesz az apaság, nézd meg, kik azok!

Ezt is szeretjük