Jessica Simpson 45 kilót fogyott - Elképesztő, mennyire megváltozott
Jessica Simpson visszanyerte régi formáját.

jessica-simpson-terhesseg-koros-elhizas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek szőke bombázója, Jessica Simpson az utóbbi években elsősorban családanyaként éli mindennapjait, férjével, Eric Johnsonnal három gyermeket nevelnek. Maxwell 2012-ben, Ace 2013-ban, Birdie Mae 2019-ben látta meg a napvilágot. Amikor kislányával volt várandós, több mint 30 kilót szedett fel magára.

Már a szakemberek is aggódtak az egészségi állapotáért, ám amint a harmadik lányát a világra hozta, nem sokkal később életmódváltásba kezdett, amit sikeresen teljesített.

Jessica Simpson a felére fogyott

A színésznő és énekesnő legfrissebb fotóin bátran megmutatja teljes alakját, az alábbi felvételen falatnyi edzőruhájában pózolt. Nagyon karcsú és izmos nő lett, sokan el sem hinnék, hogy háromgyerekes édesanya.

A fotóhoz odaírta, hogy mielőtt még felkelnének a gyerekek, gyorsan edz egyet, ami nemcsak a testének, hanem a mentális egészségének is nagyon jót tesz. Számos dicséretet kapott a képe alá, több rajongója érdeklődött, hogy sikerült a súlyfeleslegtől megszabadulnia. 2019-ben még 109 kilót mutatott alatta a mérleg, azóta 45 kilóval könnyebb a 161 centiméteres sztár.

Miután tavaly márciusban megszületett a kislánya, csak apró lépésekben kezdte meg az életmódváltást. Harley Pasternak, Simpson személyi edzője az E! Newsnak elmesélte, hogy először csak 6 ezer, később már 14 ezer lépést kellett kötelezően megtennie a sztárnak. Nem az extrém és radikális megoldások hívei, hiszen ha egy szigorú diétát követ az ember, lefogy, majd visszaáll a régi életmódjára, valószínűleg nem sokáig tudja tartani a súlyát.

A sok séta mellett a rendszeres edzés sem maradhatott el természetesen, illetve az egészséges táplálkozás is nagyban hozzájárult az elképesztő átalakuláshoz. Jelenleg naponta ötször étkezik, persze nem nagy adagokat. A főétkezések fehérjében gazdag ételek, míg tízóraira vagy uzsonnára magvakat, például mandulát fogyaszt.

A személyi edző szerint az is fontos volt, hogy Simpson rászokjon arra, hogy egy nap hét órát pihenjen, hiszen az alvás is nagy szerepet játszik a fogyásban.

Adele bámulatos átalakulása

Adele összesen 44 kilót dobott le egy év alatt, nézd, milyen szép alakja lett az énekesnőnek!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük