Jessica Simpson 45 kilós fogyása után combvillantós szettekbe bújt: csinosabb, mint valaha
Jessica Simpson teljesen új emberré vált fogyása óta.

jessica-simpson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a 2000-es években Jessica Simpson nevét megismerte a világ, pillanatok alatt szexszimbólummá vált. A Hazárd megye lordjai sztárja közben családot alapított férjével, Eric Johnsonnal.

Sorba születtek a gyerekek: Maxwell 2012-ben, Ace 2013-ban, Birdie 2019-ben látta meg a napvilágot. Utolsó terhessége nem volt egyszerű számára, ugyanis 30 kilót hízott terhessége alatt, már a szakértők is aggodalmukat fejezték ki érte. Miután a pici megszületett, szépen lassan életmódváltásba kezdett, kitartása meghozta a gyümölcsét, mára csinosabb lett, mint valaha.

Jessica Simpson elképesztően fest friss fotóin

Az Instagramra az elmúlt napokban több olyan felvételt is feltöltött, amelyen szexi combjait is megmutatta a nagyérdeműnek. Le sem tagadhatja, mennyire jól érzi magát a bőrében. Rajongói is csak dicsérni tudták, mennyire dögös lett 45 kilós fogyása után.

A 2005-ös Hazárd megye lordjaiban ő alakította Daisy Duke-ot, ezt a külsőt újraalkotta, és ismét felhúzta az ikonikus forrónadrágot. 

Csak szépen lassan haladt a cél felé, eleinte naponta 6 ezer, később már minimum 14 ezer lépést kellett tennie, írta meg az E! News. Ezután a konditermes edzés is újra az élete részévé vált, amit bár három gyermekkel nem egyszerű, ezért általában kora reggel időzíti a testmozgást, akkor még a kicsik általában alszanak. Étrendjét személyi edzője, Harley Pasternak alakította ki. Naponta háromszor étkezik, de még a nassolás is belefér, természetesen odafigyel az adagokra és a hozzávalókra, főleg a fehérjében és rostban gazdag ételeket részesíti előnyben. Az egyensúly jellemzi az életmódját, amibe nagy ritkán a csalás is belefér, ezt a személyi edzője mondta el a People magazinnak.

- Ha például születésnapja van, másnap pedig elmennek a férjével valahova randizni, akkor nem mond nemet a finom falatoknak - magyarázta a férfi, utalva rá, hogy Simpson nem kínoztatja magát, ha egy adott napon nem tart be minden szabályt, amit a hétköznapokon igen, nem dől össze a világ.

Az alábbi felvétel még azokból az időkből készült róla, amikor még állapotos volt Birdie-vel, tényleg elképesztő átalakuláson esett át.

Adele átalakulása

Nézd, milyen gyönyörűen lefogyott a melankolikus, szerelmes slágerek koronázatlan királynője, Adele!

Ezt is szeretjük