Lebuktatták őket a lesifotósok! Új színész sztárpár született

Jesse Eisenberg és Mia Wasikowska nem titkolja tovább, hogy egy párt alkotnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Új sztárpár született: összejött a két fiatal színész, Mia Wasikowska és Jesse Esienberg.

Már a nyilvánosság előtt sem titkolják szerelmüket, így nem volt dolga a lesifotósnak sem.

Mia Wasikowska

A 23 éves Mia Wasikowska kilenc évesen még balerinának készült, ezzel egyidőben azonban a filmkészítők is felfedezték: eleinte csak hazájában szerepelt mozi- és tévéfilmekben, a világhírnevet az amerikai HBO In Treatment - A terapeuta című sorozata hozta meg számára 2008-ban.

Ugyanezen év júliusában megkapta Alice szerepét Tim Burton Alice Csodaországban című filmjében, melyet 2010 márciusában mutattak be. Olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway.   

Ebben az évben egy másik nagysikerű alkotásban, az Oscar-díjra is jelölt A gyerekek jól vannak címűben is láthattuk.

A 2011-es évben ismét egy címszereppel került a mozikba: a Jane Eyre című filmben Michael Fassbender oldalán játszott. Idén a Vonzások című thrillerben Nicole Kidman mellett ő is látható, jövőre pedig a Bováryné címszerepe következik.

Jesse Esienberg

Jesse Esienberg a 2010-es év egyik legjobban várt mozijával, a Facebook alapításáról, indulásáról és elterjedéséről szóló filmmel vált ismertté. 

A Social Network - A közösségi hálóban alakította a Facebook egyik alapítóját, Mark Zuckerberget. Az alkotás négy Golden Globe-ot nyer, a 29 éves színészt  2011-ben jelölték a Legjobb férfi alakításért járó Oscar-díjra. 2012-ben került a mozikba Woody Allen Rómának szeretettel című filmje, melyben ő is szerepelt. A Szemfényvesztők című krimi thrillerje jelenleg is fut a mozikban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mia Wasikowska és Jesse Esienberg a The Double című francia vígjáték forgatásán ismerkedett meg egymással, és úgy tűnik, barátságnál több is kialakult köztük.

Eleinte csak pletykáltak arról, hogy összejöttek, ám Torontóban, amikor egy lesifotós lekapta őket, már nem a nyilvánosság előtt sem titkolták, mit éreznek egymás iránt. Hétköznapi ruhában, smink nélkül meghitten beszélgettek és egy-két csók is elcsattant köztük.

Ezt is szeretjük