Durva narancsbőr csúfítja Jerry Hall testét
Tengerparti fürdőzése során bukott le a sztár. Mick Jagger egykori feleségének legendásan hosszú lábai sokat vesztettek vonzerejükből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb sokkoló fotók láttak napvilágot, amelyeken jól látható, hogy a legendás szupermodell, Jerry Hall lábait és fenekét iszonyatos narancsbőr csúfítja.

Ezzel a narancsbőrrel hosszú ideje nem tud mit kezdeni

Az 52 éves sztárt nyaralás közben kapták lencsevégre, amint Saint Tropez partjainál kapcsolódik ki barátaival, és habár régebben is láthattuk már a nők rémálmától, vagyis a cellulitisztől csúf testrészeit, úgy néz ki, hogy Jerry Hallnak azóta sem sikerült a kellemetlen problémától megszabadulnia.

A vakációzó csapat a Club 55-ben pihente ki fáradalmait, és ezután döntöttek úgy, hogy hajókázni indulnak. Hall fekete fürdőruhájában merült el a hűsítő tenger vizében, amikor szerencsétlenségére sikerült lekapniuk a paparazzóknak.

Érdekes véletlen, hogy a hetvenes években éppen ugyanitt, Saint Tropeznél fedezték fel a gyönyörű testű hölgyet, és három évtizeddel később most itt készültek róla a leleplező fotók.

Egy millióért írja meg életrajzát

Jerry Hall fénykora a hetvenes évekre esett, mintegy negyven magazin címlapján pózolt, és akkoriban legendásan sokat, napi ezer dollárt keresett.

Jerry Hall hosszú szőke haja és kifejezetten hosszú lábai védjegyévé váltak, ekkor ismerkedett meg a Rolling Stones kultikus frontemberével, Mick Jaggerrel is, akinek több mint két évtizeden keresztül volt a párja.

A sztárpár végül 1990-ben kötött nem hivatalos házasságot egy hindu szertartás keretében, és 1999-ben váltak el. Hall négy gyermeket is szült Mick Jaggernek: Elizabethet, Jamest, Georgiát és Gabrielt.

A szupermodell nem olyan régen adta el egy aukció keretében azt a ruhát, amit az esküvőn viselt, egy gyűjtő mintegy 2500 dollárt adott a becses ruhadarabért, Jerry a befolyt összeget pedig jótékony célra, a hajléktalanok megsegítésére ajánlotta fel.

A legendás modell és színésznő jelenleg önéletrajzán dolgozik, miután állítólag egy egymillió dolláros szerződést írt alá egy kiadóval.

Ezt is szeretjük