Lesifotók buktatták le! Szeretőjével nyaralt a házas műsorvezető
A Top Gear műsorvezetője, Jeremy Clarkson felesége helyett szeretőjével andalgott Rómában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hazánkban is nagy sikerrel sugárzott Top Gear autós műsor vezetőjét, Jeremy Clarksont Rómában kapták le egy szőke hölggyel andalogva.

A történet eddig nem is lenne különös, ám az említett hölgy nem a műsorvezető felesége volt, hanem a szeretője, Phillipa Sage.

Egyszer már szakítottak

A szőke nő nem az induláskor, hanem később csatlakozott a Top Gear csapatához, előtte masszőrként és kozmetikusként dolgozott. Tavaly áprilisban derült ki, hogy több van közöttük kollegiális kapcsolatnál, románcuk pedig akkor egy évig tartott.

Az 52 éves műsorvezető felesége kitartott a férfi mellett, és végig abban reménykedett, hogy az vissza fog menni hozzá.

Vágya be is teljesült, hiszen a csaló férj a románc végeztével visszakönyörögte magát az asszonyhoz, bár minden nap találkoztak a 44 éves sminkessel. De akkoriban azt nyilatkozták, hogy már nincs közöttük más, csak barátság.

Ám a mostani képeket elnézve az egymás iránti érzelmeik újra fellángolhattak, hiszen Róma utcáin andalogtak, és a férfi még rózsát is vett kedvesének, valamint egy olyan szállodában szálltak meg, ahol egy éjszaka 650 fontba kerül.

3 millió fontot keres

A műsorvezetőnek van mit a tejbe aprítania, hiszen szeptemberben adta el a Top Gear jogait 5 millió fontért a BBC-nek, és a havi fizetésén felül évi félmillió fontot kap a tévékészülékek után kötelezően fizetendő díjból. A tavalyi adóbevallása szerint egy év alatt 3 millió fontot keresett, ami több mint 1 milliárd forint.

Ám nem tud ülni a babérjain - a szókimondásáról híres Clarkson botrányok hegyét generálja maga körül. A megcsaláson kívül azzal is a címlapokra került, amikor nyáron azt hangoztatta, hogy Angliának rasszistábbnak kellene lennie, így elkerülhetné az órákig tartó sorban állást a repülőtéren.

Legutóbb pedig a Twitterre tett ki egy listát azokról az autós műsorvezetőkről, akik irritálják őt, és akiket legszívesebben "kirugdalna a kormány mögül".

Ezt is szeretjük