Friss hírek a súlyos balesetet szenvedett színészről: évekbe telik, mire felépül Jeremy Renner
Sok van még hátra, mire Jeremy Renner felépül a súlyos balesetéből, a gyógyulási idő nagyjából két év.

jeremy-renner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jeremy Renner még január elsején szenvedett súlyos balesetet hókotrás közben. Éppen egy bajba jutott családtagnak segített, akinek az autója lerobbant Lake Tahoe-i otthona közelében.

A hat és fél tonnás hókotró gépe meghibásodott, és elgázolta a színészt, akit végül helikopterrel szállítottak kórházba, ahol meg is műtötték, azóta is az intenzív osztályon fekszik. Mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, barátai kikotyogták, legalább két év, mire felépül, írta meg a Daily Mail.

Jeremy Renner gyógyulási ideje

Az ismerősei elmondták, hogy sokkal rosszabb az állapota, mint ahogyan azt mások gondolnák. A baleset után, míg várt a segítségre, lényegében majdnem elvérzett, és az életét vesztette. Korábban már megírtuk, hogy az egyik orvosként dolgozó szomszédja érszorítót helyezett a lábára.

- Jeremy mellkasának jobb oldala sérült, felsőteste pedig összezúzódott. Vérző fejsérülése és lábsérülése is volt. Nagy fájdalmai voltak, és nehezen lélegzett, tudta, hogy rossz állapotba került, és nem biztos, hogy túléli ezt - fogalmazta az ismerős.

Az is kiderült, nagyjából két év, mire felépül.

- Eddig két műtéten esett át, és valószínűleg többre lesz szüksége a következő hetekben a lába miatt. Az orvosok hajlamosak időközönként kis szünetet tartani két műtét között, hogy időt hagyjanak a szervezet természetes gyógyulási folyamatának beindulására, itt is ez a helyzet áll most fenn.

Családtagjai rendszeresen látogatják, különösen édesanyja, Cearley és testvére, Kym gondoskodik róla.

- Jeremy jól van. Eléggé kábult a kapott gyógyszerek miatt, és csövön át lélegzik, de ő egy igazi harcos, és eltökélt szándéka, hogy túljusson ezen.

Lisa Marie Presley ilyen szép volt fiatalon

Képes összeállításunkkal Lisa Marie Presley-re emlékezünk, aki kislányként egyértelműen a szülei szeme fénye volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük