Jeremy Renner sok vért veszített súlyos balesete következtében: a Bosszúállók sztárját újból műteni kell

Jeremy Renner még egy műtétre szorul súlyos balesete után.

GettyImages-1354989348
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jeremy Rennert vasárnap mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután súlyos balesetet szenvedett otthonában hókotrás közben.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, akkor az állapota kritikus, de stabil volt. A Daily Mail új információkat közölt az 51 éves színész állapotáról, hétfőn már megműtötték, de a második operáció is elkerülhetetlen. Jelenleg az intenzív osztályon fekszik.

Jeremy Rennert balesete után újból műteni kell

Mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, miután a hókotró gépének biztonsági rendszere meghibásodott, majd az áthajtott a lábán. A baleset körülbelül fél kilométerre történt az otthonától.

GettyImages-1138769165
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

Szomszédja, aki szerencséjére orvosként dolgozik, azonnal segített rajta, érszorítót helyezett a lábára, ennek ellenére rengeteg vért vesztett, amikor vasárnap a kórházba szállították.  Hétfőn már megműtötték, de hosszú út áll még előtte, mire teljesen felépül, az orvosai már a második beavatkozást tervezik.

Szerettei el nem mozdulnak mellőle, még egy közleményt is kiadtak, amelyben kifejezték hálájukat az orvosoknak és nővéreknek.

Renner tudatánál van, és képes a beszédre is, ami mindenképpen pozitívum, ennek ellenére sok rajongó aggódik érte.

"Imádkozom érted, Jeremy!" "Jaj ne, kérlek, épülj fel hamar!" "Kérlek, Istenem, ne vedd el őt tőlünk, nekünk, rajongóknak szükségünk van rá, összetörik a szívünk, ha ő is itt hagy bennünket! Kérlek, Uram, vigyázz rá, adj neki elég erőt ahhoz, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon, és ismét egészséges legyen!" - írták Instagram-oldalán követői.

Benedict Cumberbatch felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük