Az 51 éves színészt helikopterrel szállították kórházba: ilyen most Jeremy Renner állapota

Jeremy Renner hókotrás közben szenvedett balesetet.

Jeremy Renner balesete

A Marvel-filmek sztárja, Jeremy Renner vasárnap szenvedett súlyos balesetet a kaliforniai Sierra Nevada hegységen található otthonában.

Az 51 éves sztár állapotáról szóvivője nyilatkozott a Deadline-nak.

Jeremy Renner balesetet szenvedett

A kétszer is Oscarra jelölt sztár vasárnap délután hókotrás közben sérült meg, végül mentőhelikopterrel szállították kórházba. A baleset részletes körülményeiről nem számoltak be.

Kiderült, hogy az állapota kritikus, de stabil. Szerettei ott vannak mellette, emellett kiváló orvosi ellátásban részesül.

A Tahoe-tó közelében lévő otthona pont azon a területen fekszik, amelyet nemrég óriási vihar sújtott. A durva időjárás következtében összesen 35 ezer háztartás maradt áram nélkül. 

Renner már tavaly decemberben is arról posztolt a Twitter-oldalán, hogy az autóját teljesen befedte a hó. Nem véletlen, hogy több nagy hókotró gépet is beszerzett.

Közösségi oldalain rajongói aggódó üzeneteket hagytak számára, többen kifejezték, remélik, nem nagy a baj, és gyorsan felépül.

Sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Képes összeállításunkkal a 2022-ben elhunyt hírességekre emlékezünk.

A népszerű színésznő titkolta halálos betegségét - Sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük