Love Hewitt: „Eddig kövérnek tituláltak, most meg véznának tartanak”
Jennifer Love Hewitt a Szellemekkel suttogó 100. része alkalmából rendezett partin mesélt kendőzetlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewitt az utóbbi néhány évben legalább annyit volt címlapon sorozata, a Szellemekkel suttogó kapcsán, mint a testsúlya miatt.

Amióta ugyanis napvilágra kerültek azok a bizonyos, sokat látott strandolós fotók, melyeken láthatóan hurkálózik a felesleg a fiatal színésznő csípőjén és combján - nos, onnantól kezdve a lesifotósok igyekeztek minden alkalmat megragadni, hogy lencsevégre kapják a sztárt.

Nem zavarja - vagy mégis?

Eleinte Love Hewitt igyekezett megvédeni a mundér becsületét, mondván, valójában egyáltalán nem kövér, csak a beállítás volt szerencsétlen. Később azonban elismerte, valóban kerekebb a hollywoodi átlagnál, de ez egyáltalán nem zavarja.

Pedig dehogynem! Legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy végül kemény diétába fogott, és személyi edző segítségével rendszeresen gyötörte magát, aminek eredményeképpen sikerült megszabadulnia a testére rakódott hájtól.

Önmagáért fogyott le

Karcsú testét azóta már több helyütt megmutatta, legutóbb a Szellemekkel suttogó századik epizódja alkalmából rendezett Los Angeles-i partin. Szó, mi szó, a testre simuló, égszínkék Herve Leger bandázsruha remekül állt rajta - ám a 31 éves színésznő mégsem teljesen elégedett.

- Eddig kövérnek tituláltak, most meg véznának tartanak, úgy látszik, a sajtónak semmi sem jó. Egyébként normálisan eszem, és valóban járok edzésre is, de a magam kedvéért - és mert a családomban többen is szívbetegséggel küzdenek, én pedig nem akarok korán meghalni - vallotta a sztár.

Jennifer Love Hewitt egyébként nemcsak sorozatsztárként sikeres - rátalált a szerelem is, mégpedig kollégája, Jamie Kennedy személyében, akivel a Szellemekkel suttogóban ismerkedett meg. A 39 éves színész alakítja ugyanis Eli Jamest, aki a negyedik évadtól állandó tagja a szereplőgárdának.
Ezt is szeretjük