Smink nélkül is bájos a 40 éves Jennifer Lopez
A csillogó latin énekes-színésznő kétgyermekes boldog anyukaként már nem törekszik mindig a tökéletes megjelenésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez, a kétgyermekes sztármami idén töltötte be negyvenedik életévét, amit a Los Angeles-i Hotel Griffou-ban és a New York-i Edison Ballroomban is megünnepelt. De kétségtelen, hogy sminkkel és anélkül is letagadhatna jó pár évet. Genetikailag tökéletes pofija és formás teste persze elég luxus kényeztetést kapnak ahhoz, hogy ne tűnjenek megviseltnek.

Smink nélkül, illetve teljes díszben, könnyekig meghatódva szülinapi partiján

Jennifer Lynn Lopez egyébként nagy alakváltó, szinte minden stílus jól áll neki a szentimentális latinától kezdve a hip-hop rapperig. Nem szégyelli megmutatni, amivel megáldotta az ég, híresen kerekded popsiját és formás lábait – a városi legenda szerint – 55 milliárd forintnak megfelelő dollárra biztosította, bár a színésznő csak nevet ezeken a pletykákon.

A Puerto Ricó-i származású amerikai csodanő Bronxban nőtt fel, imádja is hangoztatni, hogy mennyire küzdelmes volt az élete latin gettólakóként. Ennek persze csak a fele igaz, a másik fele szívszaggató mese.

Tehetsége hamar bejuttatta a neves tánciskolákba és előadásokba, Janet Jackson That’ The Way Love Goes című videoklipjével pedig már 24 évesen bekerült a nagyok közé. Első albuma 1998-ban jelent meg On the Six címmel.

Eddig megjelent öt nagylemezével párhuzamosan a sikeres művésznő filmkarrierje is szépen alakult - olyan filmekben láthattuk, mint az Anaconda, az Álmomban már láttalak vagy a Hölgyválasz.

Jennifer ma már egy személyben énekes-táncos előadó, színésznő, divattervező, producer és üzletasszony. Mióta azonban 2004-ben megtalálta a boldogságot Marc Anthony latin énekes oldalán, illetve 2008 februárjában megszülettek ikrei, Max és Emme, láthatóan visszavett dívás stílusából.

Nem bánja, ha smink nélküli természetes valójában vagy kinyúlt pólóban fényképezik a forgatási szünetekben. A korral átértékelte mind az anyasággal, mind a házassággal kapcsolatos elképzeléseit is.

Az elfoglalt sztármami ritkán látható gyerekeivel. Igyekszik visszahúzódni a nyilvánosságtól, okulva a médiafelhajtásból, amiben korábbi kedvese, Ben Affleck idejében bőségesen volt része.

- Más ember vagyok, mint aki a kicsik világrajötte előtt voltam. A szülés és a szülővé válás mindent megváltoztatott. Már nem én vagyok az első, mert itt vannak ők, akik sokkal több törődést igényelnek, mint én magam - bölcselkedett Lopez az In Style magazinnak adott legutóbbi interjújában.A család a nyarat Nizzában töltötte, de azért az üzlet sem állt le. Férjével közösen koncerteznek, a vásznon pedig 2010-ben, a The Back-Up Plan című romantikus komédiában láthatjuk, a jóképű Alex O’Loughlin oldalán.
Ezt is szeretjük