Szűk bugyiba bújtatta óriás fenekét Jennifer Lopez

A híres sztármamit a napokban kapták lencsevégre nyaralás közben, és láthatólag élvezte az érdeklődést.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan akad, aki nem bulizott még egyetlen Jennifer Lopez-számra sem, sőt olyan is előfordulhat, hogy valakinek sosem volt szerencséje végignézni mondjuk A sejtet vagy éppen a Hölgyválaszt. Ám az énekes-színésznő fenekével, jobban mondva annak kiterjedésével valószínűleg az egész világ tisztában van.

Fokozatosan tornázta le mamipocakját, az egy évvel ezelőtti fotókhoz képest egyértelmű a változás

 A latin-amerikai szépség ugyanis überdimenzionális alsó fertállyal rendelkezik – legalábbis a megszállottan a zéróméretre vágyó hollywoodi sztárok közül egyértelműen kilóg gömbölyded alfelével és nőies idomaival.

Büszke idomaira

Persze kapott is érte hideget-meleget, de nem igazán izgatták a vaskos vélemények, sőt előfordult, hogy ő maga is viccelődött nem mindennapi adottságával.

Egy alkalommal például azt mondta, olyan nagy a feneke, hogy akár tálcaként is lehetne használni italok szervírozásához.

Tény, Amerika déli felének hölgyeit bőkezűbben látta el az ég azon a bizonyos tájékon, ám ez inkább előny, mintsem hátrány.

Mert akármit is mondanak az élcelődők, mégiscsak jobb egy olyan nőre ránézni, akin van mit fogni, mint arra a fajtára, amelyik görcsösen koplalja magát piszkafára, és szinte attól kell félni, egy erősebb szél hiphopp felkapja és magával viszi.

Egyszóval a negyvenet néhány napja betöltött sztárszépség igenis büszke testére, különösen azóta, hogy sikerült visszakarcsúsodnia dögös önmagává, másfél évvel ikrei, Emme és Maximilian születése után.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi legfrissebb fotóit, melyeken egy luxusjachton mosolyog Capriban, egyebek közt a divattervező páros, Dolce és Gabbana, valamint férje, Marc Anthony társaságában.

A falatnyi vörös bikiniben pózoló sztár láthatóan élvezettel mutogatta magát a lesifotósoknak, és közismert popóját is pimaszul a paparazzók szeme elé tárta.

Hiába, anyaság ide vagy oda, azért vonzó nőnek lenni mégiscsak jó érzés, akár hétköznapi emberről, akár sztárról van szó.

Ezt is szeretjük