Vajon túléli a szerelmük? Börtönbe zárhatják Jennifer Lopez új pasiját
Rendőrségi papírok bizonyítják, hogy Jennifer Lopez fiatal pasija többször is megszegte a törvényt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég röppentek fel a hírek, hogy bár még nem mondták ki a válását, Jennifer Lopeznek máris új udvarlója akadt: egyik fiatal háttértáncosával, Casper Smarttal kezdett könnyed viszonyba.

A közelmúltban kiderült a fiúról, hogy hamarosan akár börtönbe is kerülhet, 90 napos elzárás fenyegeti - gyorshajtással és számos közlekedési szabálysértéssel vádolják.

Igazi rosszfiú

A napokban láttak napvilágot olyan hivatalos okmányok, amelyek fellebbentik a fátylat a jóképű tánctehetség jogi ügyeiről - adta hírül a New York-i Daily News.

A rendőrségi papírokból világossá vált, hogy a 24 éves színész-koreográfus a múltban számos alkalommal összetűzésbe került már a törvénnyel: többszöri sebességtúllépés és illegális gyorsulási versenyen való részvétel miatt is folyik ellene eljárás.

De olyan is előfordult, hogy érvényes jogosítvány nélkül ült volán mögé, vagy nem rendelkezett biztosítással. 2004-ben, 2006-ban és 2007-ben több ízben is gyorshajtáson kapták, és jelenleg három folyamatban lévő ügye is van.

Börtönbe is zárhatják

2006-ban elmulasztotta a bírósági tárgyaláson való megjelenést, majd egy évvel később 86 órányi társadalmi munkára kötelezték. Legutóbb összesen 26 000 dollárnyi bírságot róttak ki rá különféle szabálysértések kapcsán, ezek továbbra is függőben vannak.

A mostani eljárás során újra kötelezték rá, hogy mielőtt 2012. január 5-én megjelenne a bíróságon, teljesítsen ezúttal tíznapnyi társadalmi munkát. Ha bűnösnek találják, akár 90 napos elzárással és 500 dolláros bírsággal is büntethetik.

Vajon mit szól mindehhez a 42 éves popdíva? Minden bizonnyal nem örülne, ha a magánélete mellett a tánckarából is ilyen hosszú időre nélkülöznie kellene pasiját.

Ezt is szeretjük