Photoshoppal változtatták gebévé képeit! Teljesen kiakadt most Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence kiakadt, mert Photoshoppal manipulálták képeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence teljesen kiakadt, amiért a Flare magazin Photoshoppal átdolgozta a címlapra készült képét, amit most meg is osztott a Facebookon. A 23 éves színésznőt digitális eszközökkel vékonyabbá tették, a melleit pedig leheletnyit megnövelték. Az Oscar-díjas színésznő mindig kiállt az egészséges, nőies alakért, és elutasította a hollywoodi szépségideált. Tegnap esti interjújában pedig egyenesen azért kampányolt, hogy legyen illegális, hogy bárkit lekövérezzenek a tévében.

- Igenis, felelősek vagyunk a fiatalabb generációkért. Ők még folyton a tévén lógnak, onnan szerzik a példaképeiket. A lányok onnan lesnek el mindent, azt is, hogyan kell viselkedni vagy beszélni. Ha valakire a tévében azt mondják, kövér, azzal deformálják a lányok énképét is - vélte.

A színésznő elmondta, amikor az Éhezők viadalát forgatták, sokat veszekedtek a rendezővel, mivel a 12. körzet lakói szegények és alultápláltak, tehát neki is sokkal soványabbnak kellett volna lennie. Ám ő nem ment bele ebbe, mivel tudta, ezt a filmet számos fiatalabb is látni fogja, és ha egy sovány lányt tesznek meg hőssé, a lányok nem tudják majd elfogadni a saját testüket.

- Szívesebben festek úgy, mint egy normális ember. Inkább tűnjek pufókabbnak a kamerák előtt, mint hogy a képeken és a filmen jól nézzek ki, a való életben meg egy madárijesztőként - mondta.

Nézd meg, hogyan változtatták meg Jennifer Lawrence képét, valamint több más sztárét is!

Bikinire vetkőzött!

Mariah Carey nem tudott dönteni, melyik bikinijében is illegjen legújabb videójában, ezért felvette mind a kettőt. A szülés után sokáig beszédtéma volt, hogy tetemes súlyfeleslege ellenére is előszeretettel mutogatja magát, mostanra azonban lefogyott, és irigylésre méltó az alakja.

Ezt is szeretjük