Csontsovánnyá fogyott Jennifer Garner
Jennifer Garner túlságosan is meg akart szabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól, ezért aztán túlzásba vitte a fogyókúrát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck Hollywood azon álompárjai közé tartoznak, akik már évek óta harmonikus házasságban élnek, és semmiféle probléma nem nehezíti meg az életüket, hiszen mindketten sikeresek és boldogok.

Ezzel szemben a közelmúltban mi is beszámoltunk róla, hogy a 2001-ben az elvonót is megjárt Ben Afflecket újra piáláson kapták a Sundance Filmfesztiválon, azok után, hogy megfogadta, sosem iszik újra. Most pedig Garnerről érkeztek aggasztó hírek.

Aggasztóan sovány volt

A 37 éves amerikai színésznő is tiszteletét tette néhány héttel ezelőtt a Golden Globe-díjátadón, ahol mindenkinek tátva maradt a szája, amikor megjelent a vörös szőnyegen. Garner kétségkívül lenyűgözően festett elegáns estélyi ruhájában, ám sokaknak szemet szúrt ijesztően törékennyé fogyott alakja.

A Life & Style magazinnak szúrt szemet Garner néhány hónap alatt lezajlott átalakulása. Annyi biztos, hogy a régebbi fényképeken a csinos színésznő - aki valaha az Alias című sorozatban lenyűgözte a nézőket kidolgozott testével - sokkal kerekebbnek tűnt, mint most. Az egyik bennfentes elmondása szerint Jennifer hatosról nullás méretűvé zsugorodott.

A szülés után akart fogyni

Ám esetében nem étkezési zavarról van szó, hanem arról, hogy a bájos sztármami második gyermeke, Seraphina születése után nemcsak a terhesség alatt felszedett pluszkilóktól szabadult meg. Garner saját bevallása szerint első lánya, Violet világrajöttét követően keményen megdolgozott azért, hogy megszabaduljon a mamipocaktól.

- Nem voltam annyira motivált. Aztán elkezdtem komolyabban venni a dolgot, nem tömtem magamba mindenfélét, és megindult a fogyás. Leszámoltam a croissant-okkal, a süteményekkel és muffinokkal - pedig milyen finomak -, és visszatértem a napi egyszeri salátához és proteinhez - nyilatkozta a színésznő. Férje, Ben Affleck mindeközben egy harmadik babát is szeretne szerelmétől a US Weekly magazin értesülései szerint, ám Garner állítólag azért utasítja el kérését, mert nagyon keményen megdolgozott alakjáért.
Ezt is szeretjük