Pucér keblekkel pózolt a 40 éves Jennifer Aniston
Bevállalta!
A bájos színésznő, akit még mindig Brad Pitt-tel próbálnak összeboronálni, a híres magazinnak fedte fel bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A görög származású Jennifer Aniston élete egyik legborzasztóbb napja volt, amikor férje, Brad Pitt közölte vele, beleszeretett Angelina Jolie-ba. A sokak által bájosnak tartott sztárpáros hamarosan bejelentette a nagyközönségnek, hogy külön utakon folytatják. 2005-ben hivatalosan is kimondták a válást. lányt, hát legyen – mesélte a magazinnak.


Azóta Pitt a világ egyik legnépszerűbb sztárpapájává nőtte ki magát – Anistont pedig elkönyvelték boldogtalan és magányos nőnek, aki képtelen újra rátalálni a szerelemre.

Tény, hogy házassága után több kapcsolata is tiszavirág-életűnek bizonyult. Ráadásul olyan széltolókkal sikerült összeakadnia, mint például John Mayer zenész, aki köztudottan rengeteg híres hölgy fejét elcsavarta már.

Nem sajnáltatja magát

Mindemellett azonban a Jóbarátok egykori Rachelje igyekszik talpon maradni és nem összetörni akkor sem, amikor magánélete nem úgy alakul, ahogy szeretné. Talán terápiának és önbizalom-erősítésnek is megteszi, ha elvállal egy-egy pikánsabb magazinfelkérést.

A GQ 2009. januári számának címlapján például egy szál nyakkendőben pózolt, most pedig az Elle szeptemberi kiadását díszíti. Bár a borítón dögös bőrszerkót visel, az újság belsejében félmeztelenül látható – igaz, bájait egy kabátka azért jórészt elfedi.

És ha már igényes fotók készültek róla, természetesen válaszolgatott is az újságírók kérdéseire. Egyebek közt arról faggatták, milyen érzés is szinglinek lenni.

- Nem teszek úgy, mintha minden rendben lenne, de jól viselem a dolgot. Ha én vagyok az, aki megtestesíti a magányos, ámde az életben jól boldoguló lányt, hát legyen – mesélte a magazinnak.

Azt is elárulta, hogy a mélypontokon humorérzéke segítségével lendül át, amit szüleitől örökölt. Úgy érzi, képes még saját magán is nevetni, ha a helyzet úgy hozza.

Azért szerencsére legalább forgatás közben el tud felejtkezni a problémákról – a negyvenéves sztár mostanában egymás után hozza ki a tőle megszokott bűbájos romantikus komédiákat.

A nálunk tavasszal bemutatott Marley meg én után hamarosan jön a Buster. A Bounty munkálatai pedig jelenleg is folynak.

Ezt is szeretjük