Spermadonortól akar teherbe esni Jennifer Aniston
Jennifer Aniston új filmjében egy olyan nőt játszik, aki nem a megszokott módon akar gyereket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Jennifer Anistontól már a fél világ azt várja, mikor esik végre teherbe - és főként, hogy kitől -, a színésznő egyelőre nem sürgeti a dolgot. Az életben legalábbis.

Nem úgy a moziban! Legújabb filmje, a The Switch ugyanis éppen arról szól, mit el nem követ egy hozzá hasonló, negyvenéves, egyedülálló nő, ha megfelelő pasi - látszólag - nincs a közelben, ugyanakkor olyan hangosan ketyeg a biológiai órája, hogy kénytelen a tettek cseppet sem virágos mezejére lépni.

Újabb romantikus film

Természetesen, mivel a tőle megszokott romantikus vígjátékról van szó, Kassie karakterében igencsak különös módját választja a megfoganásnak. Spermadonort szerez, majd az anyagot egy pulykatöltővel - innen a film eredetileg tervezett címe, a Buster - a megfelelő helyre fecskendezi.

Ám valamilyen úton-módon végül mégsem a kiválasztott pasi lesz az, akitől ily módon teherbe esik, hanem a Jason Bateman által játszott neurotikus, hipochonder barát. A helyzetet aztán tovább bonyolítja, hogy mind ő, mind pedig az eredeti spermadonor beleszeretnek Kassie-be, ráadásul ott van még az időközben megszületett kisfiú is, aki feltűnően hasonlít a papájára.

Az ideális jelölt

Persze a végén bizonyára mindenki megtalálja a számítását, Aniston pedig megkapja azt, amire a valóságban egyelőre nem nagyon van esélye: egy szerető férjet. Pedig jóakarókban nincs hiány körülötte: Bette Midler például nemrég a People magazinon keresztül üzent kolléganőjének pasiválasztás-ügyben.

- Szerintem Jennifernek egy izgalmas férfira lenne szüksége, mint mondjuk egy autóversenyző. Úgy hiszem, olyan társ illik mellé, aki kényezteti, ugyanakkor pénzügyileg is el van eresztve. De a legfontosabb, hogy az ideális pasinak nem szabadna a showbizniszben dolgoznia. Jennifernek végre el kellene felejtenie az összes idiótát, hiszen remek lány, és még nem késett le semmiről - mondta.

Lehet valami abban, amit a 64 éves színésznő mond, Jennifer Anistonnak ugyanis szinte minden expasija a szórakoztatóiparban dolgozik: Charlie Schlatter, Tate Donovan, Brad Pitt és Vince Vaughn színészek, Adam Duritz és John Mayer pedig zenészek.

Ezt is szeretjük