Minden jól áll neki! Jennifer Aniston még ormótlan szemüvegben is szexi
Jennifer Aniston csak ritkán hordja a szemüvegét, pedig egész helyes vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta a Jóbarátok Racheljeként megismerte a nagyközönség Jennifer Anistont, nők ezrei akarnak hasonlítani az 1969-es születésű színésznőre.

Pedig a tinikorából előkerült fotókat elnézve ő sem volt mindig az a bombázó, ám az évek során valóságos ikonná nőtte ki magát.

A romantikus filmek sztárja

Talán ennek is köszönhető, hogy 40 fölött is elsősorban romantikus szerepekben tűnik fel a vásznon, a magyar közönség legutóbb a Kellékfeleségben láthatta.

Legutóbb épp a mozi kapcsán tette tiszteletét filmbéli partnerével, Adam Sandlerrel az El Hormiguero nevű szórakoztató műsorban.

Nem csupán új, rövidebb, világosszőke frizurájával keltett meglepetést - megjelenését retró keretes szemüvegével dobta fel.

Köztudott, hogy Jennifer kedvenc színe a fekete, melyet ezúttal szűk nadrágján és viszonylag zárt felsőjén viselt.

Elégedetlen az új frizurával

Bár nagymama-szemüvegével és konszolidált öltözékével az összhatás meglehetősen titkárnősre sikeredett, még így is remekül nézett ki. Azt nem tudni, miért döntött a méretes keret mellett, ám állítólag új frizurájával cseppet sem elégedett.

Bennfentesek szerint ugyanis nagyon zavarja az orra, melyről korábban hatalmas hajzuhatagával próbálta elvonni a figyelmet, ám fodrásza javaslatára egy rövidebb frizura mellett döntött.

Mindenesetre a rajongóknak valószínűleg így is tetszik, Jennifer Anistont pedig legközelebb a Förtelmes főnökök című moziban láthatják Dr. Julia Harris szerepében.

Ezt is szeretjük