Közös fotó! Ezért az imádnivaló fickóért búsul Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Norman nevű kutyusa 15 éves volt, végelgyengülés végzett vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban bőven akadnak állatbarát sztárok, elég csak például Jessica Simpsonra, Mickey Rourke-ra vagy Paris Hiltonra gondolnunk, akiket nem egy alkalommal fotózták már le kedvenc szőrmókukkal a karjukban.

Közéjük tartozik Jennifer Aniston is, akinek imádott kiskutyája, Norman a közelmúltban hunyt el végelgyengülésben. A zabálnivaló corgi-terrier keverék 15 éves volt, a szomorú hírt pedig szóvivője is megerősítette a People-nek.

Hűséges társa volt másfél évtizede

A 42 éves amerikai színésznőt nagyon megviselte kutyája elvesztése, akit csak Normnak vagy Normynak becézett, és a kilencvenes évek közepén vett magához.

A fehér négylábú több alkalommal is a címlapokra került élete során. Először 1998-ban, amikor két napra eltűnt, ám az aggodalom ellenére nem történt tragédia, ugyanis végül egy állatmenhelyen találták meg.

A Jóbarátok egykori sztárja néhán hónapja magával vitte a Chelsey Lately nevű beszélgetős műsorba is, ahol nemcsak Chelsea Handlert, hanem a nézőközönséget is pillanatok alatt levette a lábáról.

Nem mindenki szerette azonban ennyire a kutyust, mert Jennifer Aniston 2009-ben például rendszeresen magával vitte a forgatásokra, ahol dívaknak kijáró bánásmódban és luxusban volt része.

Őrületbe kergette a stábot

A National Enquirer akkori beszámolója szerint a stábot egyenes az őrületbe kergette Norman, akit nem szabadott pórázra kötni, saját széket kapott a rendező mellett, sőt, még egy masszőre is volt, aki naponta megmasszírozta!

- Jennifer ahhoz is ragaszkodik, hogy Norman a stábbal egyen, a kajája pedig kizárólag organikus lehet, például csirke és rizs - osztotta meg észrevételeit három évvel ezelőtt az egyik bennfentes.

Habár Jennifer Aniston még mindig gyászolja Normant, nem maradt teljesen egyedül, mivel van még neki egy másik kutyája is: egy Dolly nevű fehér németjuhász.

Ezt is szeretjük