Jennifer Aniston elengedte magát a nászútján! Felszaladt rá pár plusz kiló?
Jóval pufókabbnak tűnik a színésznő a legfrissebb fotóin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston jó néhány plusz kilóval tért haza a Bora Bora-i nászútjáról.

Jennifer Aniston és újdonsült férje, Justin Theroux augusztus elején mondták ki a boldogító igent, a nászútról azonban már egy súlyosabb Jennifer tért vissza.

Azonnal diétába kezdett

Mint sok más menyasszony, az esküvő után Jennifer is megfeledkezett diétájáról a gyönyörű trópusi szigeten, ahol láthatólag semmilyen finom falatról nem mondott le.

A Jóbarátok sztárja mindig karcsú alakjáról volt híres, azonban most sokkal gömbölydedebb a 46 éves színésznő, mint általában. A sztár ezért itthon bele is vetette magát az edzésbe, legfrissebb lesifotóján is láthatóan nagyon küzd, hogy visszaszerezze álomalakját.

- Szeretek edzeni és figyelek arra, hogy mit eszek, ezzel próbálom formában tartani magam. Sose tömöm magam degeszre, és még a szabadságom alatt is beiktatok pár óra mozgást. A reggelt mindig egy nagy pohár citromos vízzel kezdem, ez remekül méregteleníti a szervezetet.

Aztán könnyű reggeli, tojás vagy avokádó egy kis teljes kiőrlésű kenyéren és indulhat is a nap - válaszolta Jennifer 2012-ben a Fitness magazinnak, arra a kérdésre, hogy mivel tartja formában a testét.

Azért nekünk, földi halandóknak nagyon jó látni, hogy az olyan gyönyörű és darázsderekú színésznők, mint Jennifer Aniston is képes könnyen meghízni, ha elengedi magát egy kicsit.

Ezt is szeretjük