Bikiniben kapták le Jennifer Anistont a hétvégén! Íme, a friss fotók
Jennifer Aniston Courteney Cox színésznővel Mexikóban pihent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár évekkel ezelőtt véget ért a Jóbarátok sorozat, Jennifer Aniston és Courteney Cox azóta is jó barátságot ápol. A két színésznő most is együtt ment el az ünnepek alatt kikapcsolódni Mexikóba. Bár Cox 49, Aniston pedig 44 éves, az alakjukat még a huszonévesek is megirigyelhetnék. A Jóbarátok Monicája bátrabban mutogatta magát, míg Jennifer Aniston inkább kendővel takargatta idomait.

A képeken jól látszik, hogy párja, Justin Theroux is velük tartott, így ismét feladták a labdát a pletykalapoknak. A közelmúltban ugyanis a színésznő régebbi képeket posztolt magáról, ami miatt azonnal elindultak a találgatások, hogy mégsem tudott megbocsátani vőlegényének, aki megcsalta és inkább külön utakon folytatják.

Nézd végig a képeket, hogyan is néz ki a két Jóbarát!

Így még nem láthattad őket!

A Photoshop guruknak semmi sem lehetetlen, ezt bizonyították azzal, hogy reneszánsz képeket gondoltak újra mostani sztárokkal. Az elgondolás alapja az volt, hogyan is nézne ki mondjuk Jennifer Aniston, ha nem a csillogó Hollywoodban és nem a 21. században élne. A képeknek igen különleges a hangulata, és egyik-másik híresség kifejezetten illik ebbe a környezetbe.

Ezt is szeretjük