Jennifer Lopezt megalázó helyzetbe sodorta egy rendező - Visszavágott neki a sztár
Jennifer Lopezt egyszer egy rendező arra kényszerítette, hogy villantson neki.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez nemcsak a zenei, hanem a színészi pályán is nagy népszerűségnek örvend. A szórakoztatóiparban már harminc éve tevékenykedik, de nagy népszerűségre csak a '90-es évek második felében tett szert. Karrierje során sok mindent megtapasztalt, jó és negatív szituációk is érték. Az egyik legemlékezetesebb rossz tapasztalatát a The Hollywood Reporternek adott legfrissebb interjújában idézte fel.

Jennifer Lopezt szörnyen megalázó helyzetbe sodorták

A neves magazin legfrissebb számában olyan színésznőkkel készítettek egy kerekasztalos beszélgetést, mint J. Lo, Renée Zellweger, Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o, Laura Dern vagy éppen Awkwafina. A nagy, csoportos interjú során arra volt kíváncsi a kérdező, hogy a színésznők hogyan élik meg a munkafolyamatokat Hollywoodban, illetve a #MeToo és a Time's Up mozgalmak óta hogyan változott a nők helyzete a szórakoztatóiparban. Jennifer Lopez egy régebbi, negatív tapasztalatát idézte fel a témakörrel kapcsolatban, ugyanis egy rendező azt akarta elérni, hogy mutassa meg neki a melleit.

- Egy rendező egyszer azt kérte tőlem, hogy vegyem le a felsőmet, mert a forgatókönyv szerint úgy volt, hogy lesz meztelen jelenetem is a filmben. Látni szerette volna a melleimet, erre én azt gondoltam, hogy most nem is a forgatáson vagyunk. Nos, őrült volt, és azt mondtam neki, hogy nem, kiálltam magamért. De ez visszagondolva kicsit vicces, mert emlékszem, akkor nagyon bepánikoltam - emlékezett vissza.

A történetet hallgatva Scarlett Johansson rá is kérdezett, hogy mégis ki volt ez a rendező, de Lopez diszkrét volt, és nem fedte fel a férfi kilétét. Elárulta azt is, amikor megtörtént ez az incidens vele, akkor nem egyedül voltak a szobában, ott volt a jelmeztervező is, aki egyébként egy nő volt. Arra is pontosan emlékezett, hogyan utasította vissza a rendezőt.

- Szerencsémre előjött belőlem a bronxi (New York egyik kerülete, itt nőtt fel Jennifer Lopez - a szerkesztő) énem, és ezt mondtam neki: "nem kell neked megmutatnom a melleim, nem, majd a forgatáson látod őket".

Scarlett Johansson meg is dicsérte Lopezt, hogy így kiállt magáért. Erre így reagált az ötvenéves sztár.

- Úgy van, mert ha megadod az embereknek, amit kérnek, abban a pillanatban jó kezdetnek értelmezik ezt, és arra gondolnak, hogy innentől kezdve azt csinálhatnak veled, amit csak akarnak. Mivel meghúztam a határokat, és nemet mondtam, kirúgott, később viszont bocsánatot kért tőlem. Abban a pillanatban, miután visszautasítottam a rendezőt, kiviharzott a szobából, a jelmeztervező ezek után csak ennyit tudott mondani: "sajnálom, sajnálom, ami az előbb történt veled".

Lupita Nyong'O színésznő ezzel a történettel kapcsolatban úgy reagált, hogy a #MeToo mozgalom óta az ilyen jellegű szituációkat sokkal egyszerűbb kommunikálni a nyilvánosság elé. Szerinte, ha akkor Lopezt megvédte volna a jelmeztervező, és azt mondta volna a rendezőnek, hogy helytelen az, amit kér a színésznőtől, talán megváltoztatta volna ott a beszélgetés menetét. A fiatalabb generációnak ezzel a mozgalommal azt szeretnék megmutatni, mik azok a dolgok, amiket egy nőnek már egyáltalán nem szabad elfogadnia.

Renée Zellweger szerint a mozgalmak hatására a filmes szakmában dolgozó férfiak ma már sokkal megfontoltabb döntéseket hoznak, mint régen, Lopez hozzátette, ő is észrevette, hogy mindenki jóval óvatosabb lett.

Ilyen szép Jennifer Lopez kamasz lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most Jennifer Lopez lánya, Emme.

Ezt is szeretjük