Az 50 éves Jennifer Lopez áttetsző ruhába bújt - Kapott érte hideget-meleget
Talán nem ez volt a legjobb alkalom, hogy J. Lo most reklámozza legújabb cipőkollekcióját.

jennifer lopez cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez napjaink egyik legdögösebb sztárja. Az énekesnő és színésznő idén nyáron ünnepli 51. születésnapját, azonban bátran letagadhatna a korából 15-20 esztendőt. Nem csak az idei Super Bowl Halftime Showjában vagy éppen a Wall Street pillangói című filmjében bizonyította be, hogy mennyire bomba formában van, közösségi oldalán is rendszeresen oszt meg magáról friss képeket, amik alátámasztják ennek tényét.

Legutóbbi reklámfotói viszont kicsapták sokaknál a biztosítékot, ugyanis az emberek szerint a koronavírusra való tekintettel nem ez a legjobb időszak, hogy cipőkollekcióját reklámozza.

Jennifer Lopezre kiakadtak a rajongók 

Instagram-oldalára feltöltött egy divatfotózásról készült felvételt, amin egy áttetsző, csillogó ruhát viselt, mellé egy hozzá passzoló magas sarkút, ami a legújabb kollekciójából való. Hozzá az alábbi szöveget írta: "itthon vagyok. Itt van valami, ami remélem, feldobja a napotokat, büszke vagyok rá, hogy bemutathatom a legújabb cipőkollekciómat."

Egy másik friss fotóján még lengébb szettet viselt, az alábbi felvétel ugyanazon a divatfotózáson készült, és természetesen ezzel is az új magas sarkúkat igyekezett reklámozni.

A fotók alá kapott hideget és meleget is, sokan dicsérték, hogy mennyire fantasztikusan néz ki, mások viszont felháborodtak a reklámfotók láttán.

"Az emberek elvesztik a munkájukat, és egy csomag WC-papír miatt verekednek össze egymással a boltokban, miközben te önmagadat reklámozod. Érdemes lenne posztolás előtt végiggondolni, mi is zajlik a társadalmunkban, és az önpromózást kicsit a háttérbe szorítani. Kérlek, gondold ezt át, maradj egészséges!" - fogalmazta egy kommentelő.

"Ez nem az az időszak szerintem, hogy vásároljunk, inkább abba kéne beleölni az energiánkat, hogy megmentsük a Földet", "mindenki a koronavírus miatt pánikol, eközben te csak magadat reklámozod, gratulálok", "ezeket a cipőket ilyen időszakban szerintem nem engedhetjük meg magunknak", "De most komolyan, Jennifer, borzalmas időket élünk. Legyél együtt inkább a családoddal, nem kell neked még több pénzt keresned. A barátaim nem tudnak dolgozni, mert bezártak a sulik, én meg nem tudom befizetni a számláim. Mindig is imádtalak téged, de most elszomorítottál, emlékezz, hogy milyen szegénységből jöttél!" - írták még többen.

Jennifer Lopez lányából szép kamasz lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lánya van Jennifer Lopeznek.

Ezt is szeretjük