Jennifer Lopez megmutatta, milyen ruhákat viselt második esküvőjén: mesebeli hercegnőként festett
Fotókon mutatjuk Jennifer Lopez menyasszonyi ruháit.

GettyImages-1293960067
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez megmutatta, milyen gyönyörű kreációkban mondta ki a boldogító igent második alkalommal Ben Afflecknek.

A hétvégén már hírt adtunk arról, hogy a két híresség egy hónappal a titkos, Las Vegas-i esküvőjük után újra összeházasodtak szeretteik körében.

Jennifer Lopez menyasszonyi ruhái

Lopez kozmetikai cége, a J. Lo Beauty Instagram-oldalán jelentek meg az első hivatalos menyasszonyi ruhás képek, illetve az On The J Lo honlapra regisztrált rajongók hírlevélben kapták meg a fotókat. A lagzin három gyönyörű menyasszonyi ruhát viselt, mindegyiket a Ralph Lauren egyik tervezője készítette. A legvisszafogottabb darabnak hatméteres volt az uszálya, de viselt kivágott és gyöngyökkel díszített kreációt is.

A rajongók imádták a kreációkat: „Ő volt a leggyönyörűbb menyasszony az egész világon!”, „Annyira csodálatos voltál, gratulálok nektek!”, „Olyan voltál, akár egy angyal!”, „Ez maga a tökély, a szerelem mindig győzedelmeskedik” - írták a kommentszekcióban.

A Georgia államban található városban, Riceborón tartották meg az esküvőt, egy 8,9 millió dollárt érő kúriában buliztak. Az amerikaiaknál szokás, hogy a menyegző előtti napon már összegyűlnek a vendégek, és esküvői próbavacsorán vesznek részt a vőlegénnyel és a menyasszonnyal, ez a sztárpár esetében sem történt másképp, írta meg aVanity Fair.

Nem volt zökkenőmentes a több napig tartó buli. Még pénteken egy mentőautó érkezett a helyszínre, ugyanis Affleck édesanyja egy esés következtében csúnyán megvágta a lábát, olyan súlyos volt a seb, hogy azt össze kellett varrni. A  Liberty County Medical Center kórházba szállították.

A vendégek sem lehettek akármilyen ruhában, mindenki egységesen fehérben volt, ami elég szokatlan megoldás, hiszen általában csak a menyasszony viselhet ilyen árnyalatú kreációt.

Jen és Ben új otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, melyik Los Angeles-i villát vette meg a sztárpár.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük