Jennifer Lopeznek ilyen a viszonya valójában Ben Affleck exfeleségével
Jennifer Lopez Jennifer Garnerről is nyilatkozott a Vogue magazinnak.

két-jennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez került a Vogue magazin decemberi számának címlapjára, a fotózás mellett egy mélyinterjút is készítettek vele.

A beszélgetés a karrierje és magánélete változásairól szólt, az tény, hogy nagyot fordult vele a világ, ugyanis 2021-ben újra visszatért régi nagy szerelméhez, Ben Affleckhez, a színésszel idén házasodtak össze, így hivatalosan is egy mozaikcsaláddá váltak. Lopez még Marc Anthonyval vállalt egy ikerpárt, Afflecknek pedig a Jennifer Garnerrel lévő házasságából született két lánya és egy fia.

Jennifer Lopez Jennifer Garnerről vallott

Manapság már nem számít ritkaságnak, ha valaki egy mozaikcsaládban nő fel, ám a szülők közti viszony bizony mély sebeket tud ejteni a gyerekeken. Lopeznek nagy szerencséje van ebből a szempontból, ugyanis Jennifer Garner nem nehezíti meg az életüket.

Szerinte a színésznő egy elképesztő társszülő, és nagyon jól együtt tudnak működni. Az Entertainment Tonightnak egy közeli forrás vallott részlesebben a kapcsolatukról.

- Marc Anthony és Jen, valamint Ben és Jen Garner még mindig viszonylag jól kijönnek egymással, és különleges helyet foglalnak el egymás szívében. Senkinek nincs rossz szándéka a másikkal, a közös céljuk az, hogy ne legyen dráma az életükben, de elsősorban az a legfontosabb, hogy nagyszerű szülők legyenek a gyerekeik számára.

Afflecknek és Garnernek három kamasz gyereke van: a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a tízéves Samuel. Lopez gyerekei, Emme és Maximilian 14 évesek. Az énekesnő és színésznő tisztában van vele, hogy a tinédzserekkel óvatosan kell bánni, mert a legérzékenyebb korszakban vannak, de úgy látja, egyelőre minden rendben megy a közös gyerekneveléssel.

Violet Affleckből ilyen szép tini lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes lány Violet Affleck.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük