Jennifer Lopez bikinis fotójától megáll az ész: 51 évesen is vérbeli amazon
Jennifer Lopez pink bikiniben süttette a hasát.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopezt sokan tartják a világ legszebb nőjének, ami érthető is, hiszen gyönyörű arca van, ráadásul az alakja is fantasztikus.

51 évesen fiatalokat megszégyenítő módon edz rendszeresen, a sok sport és az egészséges életmód követése meg is látszik rajta.

Jennifer Lopez bikinis fotója

Kedd este egy nagyon dögös, bikinis felvétellel lepte meg követőit Instagramon, egy pink színű kreáció volt rajta. A képhez azt írta, hogy kihasználja az év utolsó nyárias pillanatait. Rajongóinak elállt a szavuk a fotó láttán, alig fél nap alatt több mint másfél millióan lájkolták, emellett rengeteg dicsérő kommentet kapott.

"Ha 51 évesen én nem így fogok kinézni, akkor nagyon szomorú leszek.", "Hogy tudsz ennyire tökéletesen kinézni?", "Ragyogóan festesz!", "Szó szerint szívinfarktust kaptam, eszméletlen gyönyörű vagy" - írták a bókokat.

A Harper's Bazaar 2020 májusában összegyűjtötte, minek is köszönheti Lopez bomba alakját. Nos, a sok erősítő gyakorlat elengedhetetlen ahhoz, hogy 51 évesen is formában maradjon. Szinte nincs olyan testrésze, amire ne edzene, hol a láb, máskor a felső teste van a középpontban, a lényeg, hogy változatos legyen. A mozgásformák közül a kick-box az egyik kedvence. Általában reggel edz, mert az tökéletes löketet ad a napja elkezdésének.

Azért, hogy jól teljesítsen, sok vizet fogyaszt.

- Ha minél több vizet iszol, főleg edzés előtt, segíthet, hogy keményebben helytállj, és még aktívabban teljesíts az edzéseken - mesélte J. Lo a Hello! magazinnak, majd hozzátette, miután befejezte a mozgást, akkor is hidratál.

Évek óta nem fogyaszt koffeint, és az alkoholt sem részesíti előnyben, étkezés terén magas fehérjetartalmú és tápanyagban gazdag ételeket eszik. Ha elmegy a barátaival vagy a családjával étterembe, akkor sem bűnözik, az alacsony kalóriatartalmú salátákat választja az étlapról, esetleg halat rendel sok zöldséggel.

Énekesnők bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb énekesnők bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük