Felismerhetetlenre plasztikáztatta arcát a Dirty Dancing szexi sztárja - 58 évesen rá sem ismerni

Jennifer Grey a Dirty Dancing üdvöskéje volt.

jennifer-grey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey bújt a lázadó fiatal lány, Baby bőrébe a Dirty Dancing című filmben. A sztár 27 éves volt, amikor 1987-ben megjelent a népszerű alkotás. Mindenki imádta benne, 1988-ban Golden Globe-díjra is jelölték. Mint sok sztár, ő sem tudott nemet mondani a plasztikáknak, első beavatkozása 1989-ben történt meg, akkor az orrát szabatta át.

Már a rajongói sem ismerik fel

Az orrműtétje után az arca karaktere teljesen átalakult, a színésznő korábban azt vallotta, hogy ennek köszönhetően esett el sok szereptől.

- Egy sztárként mentem be a műtőbe, és egy vadidegenként távoztam onnan. Ez egy pokoli műtét volt, mindig is én leszek miatta az az egykor híres színésznő, akit senki sem fog felismerni - nyilatkozta még 2012-ben a The Daily Mirrornak.

Az 58 éves sztár nemcsak az orrát szabatta át, az idő előrehaladtával botoxoltatta is magát, ugyanis zavarták az öregedés jelei az arcán. A túl sok beavatkozás miatt azonban az egykor természetes vonásai teljesen átalakultak, lassan jobban emlékeztet egy viaszbabára minket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Rabbi’s Wife @jennifer_grey #JenniferGrey #Untogether #UntogetherFilm

Untogether Film (@untogetherfilm) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Grey a beavatkozások óta jóval kevesebb szerepet kap, ennek ellenére néha feltűnik pár alkotásban: 2018-ban forgatta le az Untogether című filmet, melyet 2019 februárjában mutatnak be az amerikai mozik. Az alkotás Instagram-oldalára töltöttek fel pár forgatási képet, melyeken természetesen a Dirty Dancing Baby-je is szerepel. A képek néhány rajongóját is sokkolták: "rá nem jöttem volna, hogy ez ő", "nem nézett ki kicsit másképp a Dirty Dancingben?" - írták. Azonban voltak olyan hozzászólók is, akik megdicsérték, hogy mennyire csinos és szép nő.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük