Mi történt a Guns N' Roses énekesével? Axl Rose borzalmasan néz ki
Axl Rose már csak árnyéka önmagának.

axl-rose-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Axl Rose nevét a '80-as években ismerte meg a világ, amikor befutott a Guns N' Roses zenekarral. Nők milliói bálványozták, sokaknak tetszett rossz fiús imázsa, emellett nagyon sármos és karizmatikus ember volt. Az 56 éves sztár az elmúlt években nagyon sokat változott, a legutóbbi róla készült felvételen felismerhetetlenül néz ki.

A rocklegenda külsején már rajongói is gúnyolódnak

A zenész Mickey Rourke-kal nézett bokszmeccset a Staples Centerben, mikor egy lelkes rajongójuk odalépett hozzájuk egy kép kedvéért. Természetesen a világsztárok beleegyeztek a közös fotóba, ami pillanatok alatt bejárta az egész világot. Nemcsak Axl Rose, hanem a felvétel bal oldalán látható Mickey Rourke sem fest túl jól.

A Twitteren a rajongók azonnal elkezdtek gúnyolódni a két világsztár külsején: "első ránézésre azt hittem, hogy ez valami furcsa Photoshop-eredmény, majd rájöttem, hogy ez csak Mickey Rourke és Axl Rose egymás mellett", "olyanok, mintha két nagymama beült volna a moziba" - viccelődtek rajtuk. Voltak, akik azt is leírták, hogy Mickey Rourke-ot még csak-csak felismerik, de a népszerű rocksztárt egyáltalán nem.

Sajnos egyikőjük sem tudta elfogadni az öregedés tényét, ezért a különféle szépészeti beavatkozások rabjaivá váltak, ezért is alakult át a két sztár arcszerkezete. Axl Rose emellett, ahogy idősödött, ki is kerekedett.

Ezt is szeretjük