A Dirty Dancing imádott Babyje 61 éves lett: friss fotókon Jennifer Grey
Jennifer Grey a Dirty Dancing után ezért nem szerepelt kasszasikerekben.

jennifer-grey
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha már 34 év telt el a Dirty Dancing - Piszkos tánc bemutatója óta, ha felcsendül valahol Jennifer Warnes The Time of My Life című slágere, a legtöbb ember lelki szemei előtt azonnal megjelennek a képsorok Baby és Johnny emblematikus táncáról.

Jennifer Grey ma 61 éves

A mozi örök klasszikusként vonult be a filmtörténelembe, amely egy pillanat alatt repítette főszereplőit, Patrick Swayzet és Jennifer Greyt a legnagyobb hollywoodi csillagok közé. Ám míg előbbi túl tudta szárnyalni ezt a szerepét, és később is kasszasikerekben játszott, Greynek ugyanez nem adatott meg: bár Baby figurájának megszemélyesítéséért még egy Golden Globe-jelölést is bezsebelt, ezután csak kisebb költségvetésű alkotásokban, illetve sorozatokban tűnt fel.

Az 1960. március 26-án született színésznő pályafutásának alakulását nagyban befolyásolta, hogy 1989-ben plasztikai műtétnek vetette alá magát: jócskán lefaragtak az orrából. A szépészeti beavatkozás végül nem az elképzelései szerint sikerült, 2012-ben a Daily Mirrornak adott interjújában élete legnagyobb baklövésének titulálta, hogy akkor kés alá feküdt.

- A műtétre még igazi sztárként mentem el, aztán a kórházból már egy felismerhetetlen nőként távoztam. A pokol orrműtéte volt ez. Azután én lettem az a valaha volt híres színésznő, akire a plasztika után már rá sem lehet ismerni - magyarázta.

Plasztikai műtét ide vagy oda, a ma 61 éves filmcsillag kirobbanó formában van. Friss Instagram-fotói alapján meg sem tudnánk tippelni, hogy mennyi idős. Az oldala azt is elárulja, nem véletlenül ilyen fiatalos, nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, és az edzést sem hanyagolja el. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fantasztikusan néz ki Jennifer Grey napjainkban.

Ezt is szeretjük