Jennifer Garner nagyobbik lányából gyönyörű kamasz lett - Violet le sem tagadhatná édesanyját
A 14 éves Violet nem egy átlagos kamasz, sztárszülők gyerekeként nőtt fel.

jennifer-garner
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner és Ben Affleck Hollywood egyik álompárja voltak, de 13 évnyi házasság után tavaly hivatalosan is elváltak, bár gyakran látni őket együtt a mai napig, viszonyuk korántsem felhőtlen. Gyermekeik kedvéért viszont próbálnak úrrá lenni az érzelmeiken, még karácsonyfát venni is közösen mentek.

Három gyönyörű közös gyermekük született. A legidősebb csemete, Violet november 30-án ünnepelte 14. születésnapját. Már kész kis hölggyé érett, édesanyja bájos vonásait örökölte. 

Violet ennyire hasonlít Jennifer Garnerre 

Egy közös shoppingtúrán vett részt az anya-lánya páros, ekkor kapták lencsevégre őket. A fotókon látszik, mennyire hasonlítanak. Violet le sem tagadhatná, hogy kik a szülei, édesapjától örökölte magasságát, barátságos barna szemei és telt ajkai pedig a színésznőre emlékeztetnek. Két kis testvére van, a tízéves Seraphina és a hétéves Samuel.

Jennifer Garnernek nagyon fontos az, hogy gyermekei milyen közegben nőnek fel, elég szigorú édesanyának mondható. Legidősebb lányának például megtiltotta, hogy Instagram-oldalt csináljon. Állítása szerint, bár ő maga előszeretettel használja a közösségi platformot, nem szeretné, hogy lánya a média negatív üzenetével szembesüljön ilyen fiatalon.

jennifer garner children
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

- A lányom tipikus kamasz, egymást utánozzák a barátnőivel az iskolában, ezért folyamatos probléma otthon nálunk, hogy megengedjem-e neki, hogy csatlakozzon az Instagram közösségéhez. Tudom, hogy posztolni jó buli is lehet, de még nem szeretném, hogy a lányom szembesüljön ennek a világnak a nyomásával. Nem szeretném, hogy azt érezze, minden a külsőségekről szól - nyilatkozta a sztár a USA Todaynek.

Angelina Jolie ikrei

Nézd meg, mekkorát nőttek Angelina Jolie és Brad Pitt csemetéi, de képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik rajtuk kívül ikergyermekekkel büszkélkedhetnek.

Ezt is szeretjük