A 48 éves Jennifer Garner fürdőruhás fotói: ilyen alakja van a háromgyerekes színésznőnek
Jennifer Garner remek formában van.

jennifer garner cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner mindig is a karcsú színésznők táborát erősítette, persze a jó gének mellett mindig is odafigyelt az alakjára, a sztár közel az ötvenhez is remek formában van.

Friss, fürdőruhás fotói is azt bizonyítják, hogy mennyire remekül fest, sőt, sokan lehet, el sem hinnék róla, hogy három gyermek édesanyja.

Jennifer Garner fürdőruhás fotói

A hétvégén Los Angeles egyik strandján fürdőzött gyermekeivel, a színésznő egy szürke fürdőruhában csobbant egyet az óceánban. Bár Instagramján bevallotta, hogy kicsit felszedett pár kilót a karanténidőszak alatt, ám ez egyáltalán nem látszik rajta, remek formában van.

jennifer garner 1
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Simone De La Rue, a sztár személyi edzője a Women's Health magazinnak elmondta, ha Garner nem készül semmilyen szerepre sem, akkor egy héten négy-öt alkalommal edz. Egy edzés alkalmával kardiózik és erősít is, a lényeg a változatosság. Nem szeret csak egyféle mozgásformát csinálni.

Az étkezésre is odafigyel általában, Kelly LeVeque diétájára még 2017-ben szokott rá, abban az évben forgatta le a Peppermint: A bosszú angyala című filmet, amelyben nagyon szálkásan kellett festenie. LeVeque filozófiája az, hogy minden étkezés négyféle dolgot tartalmazzon: fehérjét, rostot, zsírt és zöldeket. A fehérje növeli az izomtónust, a zsír növeli a jóllakottságot, lassítja az emésztést, és megfékezi a nassolási vágyat, a rost segít a bél méregtelenítésében, és lassítja a glükóz felszívódását, a zöldek pedig a gyulladás ellen küzdenek, és kulcsfontosságú antioxidánsokat, illetve vitaminokat biztosítanak.

jennifer garner 2
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Bár az egészséges táplálkozás híve, nem jelenti azt, hogy sanyargatja is magát. Gyerekeinek szívesen süt süteményeket, tortákat, sőt, Instagram-oldalán még a receptjeit is megosztja rajongóival.

Sabrina Salerno bikiniben

Nézd, milyen remek formában van az 52 éves Sabrina Salerno!

Ezt is szeretjük