Jennifer Garner nem nyerte vissza szülés előtti alakját 3 gyereke után: így is jól érzi magát a bőrében

Jennifer Garner őszintén vallott a teste megváltozásáról.

jennifer-garner-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner és Ben Affleck házasságából három gyermek született: Violet 2005-ben, Serephina 2009-ben, Samuel 2012-ben látta meg a napvilágot.

Bár a sztárpár évekkel ezelőtt elvált, továbbra is közösen nevelik a gyerekeket. Az áprilisban 49. születésnapját ünneplő színésznő nyíltan beszélt arról, hogyan változtatta meg a testét a szülés, és kiállt azok mellett, akik bármennyire is sok munkát fektetnek bele, hogy visszanyerjék régi alakjukat, egyszerűen nem megy nekik. Bevallotta, ő is az utóbbi tábort erősíti.

Jennifer Garner nem nyerte vissza szülés előtti alakját

Garner a Happy Mum, Happy Baby podcast vendége volt, ahol a szülés utáni alak volt a fő téma, a műsorvezetővel, Giovanna Fletcherrel megosztotta, hogy vannak olyan nők, akik hamar visszanyerik régi formájukat a szülés után, de másoknak ez viszont nem sikerül, és ezzel szerinte nincs az ég világon semmi baj, sőt az ő teste sem olyan, mint az anyaság előtt.

GettyImages-1156841111
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

- Van néhány olyan csodálatos nő, akinél nem számít, hány gyermeke van, pillanatok alatt karcsú lesz a dereka, és lapossá válik a hasa. Ez tényleg csodás eredmény, és van is pár barátnőm, aki ilyen szerencsés alkat, örülök is nekik. Én azonban nem közéjük tartozom, ez nem az én pályám - magyarázta.

- Bármennyire keményen dolgozom a testemen, és bármennyire fitten tartom magam, ennek ellenére továbbra is úgy festek, mint egy háromgyerekes anyuka, és ilyen maradok életem végéig - tette hozzá.

Felemlegette, hogy amikor 2014-ben Ellen DeGeneres műsorának vendége volt, abban az időszakban pont szárnyra keltek a pletykák, hogy negyedik gyermekével terhes, ugyanis több képén volt egy kis pocija, akkor így védte meg magát.

- Nem vagyok terhes, de igen, van három gyermekem és egy kis hasam. Mostantól ez a has itt is marad. Most már mind nyugodjunk le, és szokjunk hozzá! Ez a pocak már nem megy sehova, még neve is van: Violet, Sam és Sera - vágott vissza akkor azoknak, akik meggyanúsították, hogy ismét várandós.

A színésznő elmondta a podcastban, hogy akkor, Ellen műsorában úgy érezte, mindenképp fel kell szólalnia ebben a témában, és ki kell állnia magáért. Bár már akkor egyértelművé tette, hogy nem szeretne több gyermeket, ennek ellenére a mai napig sokan megkérdezik a közösségi oldalán, hogy várandós-e.

- 48 éves, egyedülálló nő vagyok, de még mindig megkérdezik. Pedig ez csak egy test, hálásnak kéne lenni érte az embernek, hiszen ilyen messzire eljuttatta oda, ahol tart jelenleg az életében. Az én testem kihordta a babáimat, mégis mi mást akarhatnék még?

A színésznőnek megváltozott a teste az évek alatt, de így is jól érzi magát a bőrében, vannak olyan világsztárok, akik ebben az esetben már plasztikai sebész segítségét kérték volna, mert egyszerűen nem tudják elfogadni azt, hogy bizony az ember teste folyamatosan változik. Jennifer Garner a nyilatkozatával és a cselekvéssel pont azt az üzenetet közvetíti, hogy ne érezze magát rosszul a bőrében egy nő sem csak azért, mert nem úgy néz ki szülés után, mint a baba érkezése előtt.

Matthew McConaughey otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű házat vett a színész.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük