Jennifer Aniston mellei ellopták a show-t - Mélyen dekoltált ruhában szexiskedik
Rég láttuk ilyen dögösnek Jennifer Anistont.

jennifer-aniston-szexi-fotozas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston februárban ünnepelhette az ötvenedik születésnapját, azonban dögösebb, mint valaha. Ezt fotók is bizonyítják, a Jóbarátok egykori sztárjáról ugyanis olyan szexi fotók készültek, hogy garantáltan leesik az állad tőlük - szerintünk még szebb, mint huszonéves korában volt.

Ilyen szexi fotók készültek róla

A képeken Aniston egy mélyen dekoltált, combtőig felvágott, fekete latexruhát visel. Egyértelműen a keblei kerülnek fókuszba a képen, ugyanis még melltartót sem viselt a sokat mutató dizájnerdarab alatt. Ezekre a felvételekre nem is kell Photoshop, olyan jól néz ki már a retusálatlan lesifotókon is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik magazin számára készültek a képek, de a rajongók minden bizonnyal imádni fogják a kész felvételeket, ha már a lesifotókon is ilyen dögös a színésznő. A képek egyébként Kalifoniában készültek, a malibui homokos strand volt a felvételek háttere.

A rajongók odavoltak a felvételekért, nem győzték dicsérni őt a rajongói oldalakon. "Ó, Brad Pitt, mekkora marha vagy! Egy ilyen istennőt sosem hagynék el...", "Hihetetlen, milyen gyönyörű! Esküszöm, huszonévesnek tippelném, olyan jól néz ki ezeken a képeken", "Így néz ki egy igazi nő, aki nem plasztikával alakította a testét, hanem mozgással. Nem mondanám meg, hogy ötven, fantasztikusan néz ki" - írták a lelkes hozzászólók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük