Jennifer Aniston megint randizik - Egy évvel a válás után ő is belevágott
Ötvenedik születésnapja előtt szeretne ismét párkapcsolatban élni.

jennifer-aniston-randizik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston úgy érzi, már letelt a gyászidőszak - a Jóbarátok egykori színésznője ugyanis a válása után majdnem egy évig hallani sem akart a randizásról, de most úgy érzi, hogy itt az ideje annak, hogy újra belevágjon az ismerkedésbe.

Ezért döntött a randizás mellett

A Life & Style magazine szerint a sztár szeretne még az ötvenedik születésnapja előtt - ami február 11-én esedékes - összejönni valakivel, bár nem igazán jellemző rá, hogy ilyen határidőket szabjon magának. Persze érthető, hogy szeretne ismét egy párkapcsolatot, hiszen az előzők nem alakultak túl fényesen.

Brad Pitt Angelina Jolie-ért szakított vele - bár később az ő házassága is tönkrement -, és Justin Theroux sem bírta az elköteleződést. John Mayer, Vince Vaughn és Tate Donovan oldalán sem találta meg a boldogságot a múltban.

Egy ismerőse így nyilatkozott a magazinnak:

- Jen már megszokta, hogy pletykálnak róla. Bárkivel jön össze, szétcincálja majd a sajtó. De, ha nincs senkije, akkor meg azért kapja az ívet, úgyhogy úgy döntött, nem érdekli, csámcsogjanak csak. És akkor már miért ne szolgáltatna okot rá? - mesélte sejtelmesen az állítólagos ismerős.

Hosszú idő után Brad Pitt is belevetette magát a randizásba, legutóbb egy gyönyörű, szőke ékszertervezővel kapták lencsevégre egy jótékonysági gálán.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük