Elképesztő felvételeket készítettek Jennifer Anistonról - Így még nem láthattad őt
Jennifer Aniston fiatalkori énjeivel szerepelhet egy fotón, hála egy holland művésznek.

jennifer aniston golden globe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírességek számos művészi hajlamokkal rendelkező embert ihletnek meg rendszeresen. 

A holland származású Ard Gelinck arról híresült el az Instagramon, hogy népszerű emberek régi és friss fotóit montázsolja össze, így olyan hatást kelt, mintha a fiatalkori énjével pózolna együtt a sztár.

Jennifer Aniston mostani és fiatalkori képeit szerkesztették meg

Gelinck számos hírességről készített már különleges felvételeket, volt, hogy a Jóbarátok mind a hat főszereplője mellé odaszerkesztette régi énjüket. Az alábbi felvételen Jennifer Anistont láthatod, de ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz, megnézheted David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc képeit is.

A rajongók odáig voltak ezekért a felvételekért, hiszen nagyon élethűre sikerültek az alkotások. Jennifer Anistonról több ilyen fotót is csinált, az alábbi képen a színésznőt a kislányénje karolja át.

Ard Gelinck általában a legnépszerűbb sztárokról csinál Photoshop-montázsokat, olyan hírességekről találhatsz képeket hivatalos Instagram-oldalán, mint például Brad Pittről, Leonardo DiCaprioról, Lady Gagáról, Daniel Craigről, Reese Witherspoonról vagy Bruce Willisről.

Így fest most Al Bundy

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban az Egy rém rendes család főszereplője, Ed O'Neill.

Ezt is szeretjük